The Break: «Αυτά τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, μπες, βγες, πρώην...» - Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή της Λασκαράκη

Η αμηχανία της ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The Break: «Αυτά τα μπλεξίματα με τις οικογένειες, μπες, βγες, πρώην...» - Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή της Λασκαράκη

Από το Σάββατο 2/12 έγινε γνωστό, πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, The Break με πολλούς να είναι εκείνοι, που περίμεναν τη συνάντηση του πρώην ζευγαριού (δείτε εδώ το trailer, που είχε κυκλοφορήσει).

Την Κυριακή 3/12 λοιπόν η εκπομπή βγήκε κανονικά στον αέρα του ΣΚΑΪ και όντως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε δηλώσεις σε ρεπόρτερ του Τhe Break μιλώντας για την παράσταση, που παίζει «Για μία άλλη ζωή».

Το κοινό μπορεί να περίμενε μια δια ζώσης συνέντευξη με τη Βάσω Λασκαράκη κάτι, που δεν συνέβη στην πραγματικότητα, ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη με την προβολή των δηλώσεων του Τσιμιτσέλη έκανε το δικό της σχόλιο.

Oι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή της Λασκαράκη ''The Break''

«Αυτό που θα έκανα για μια ζωή είναι να πηγαίνω για ψάρεμα, μία ζωή. Όχι δεν είχα αναγκαστεί να μείνω με τους γονείς μου, μετά την ενηλικίωση. Ευτυχώς από τα 18 μου και μετά έμεινα μόνος μου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην αρχή όπως όλοι, αλλά μετά συνήθισα και μου άρεσε πολύ», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει;

«Αναλόγως και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους γύρω σου», συνέχισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Α όχι παιδιά, αυτά τα μπλεξίματα με τις οικογένειες με ταράζουν πάρα πολύ. Μπες βγες, πρώην, ήρθαν, έκαναν, πολύ δύσκολα πράγματα», είπε με τη σειρά της η Βάσω Λασκαράκη.

Η ενόχληση της Λασκαράκη σε ερώτηση για τον Τσιμιτσέλη

«Όταν δίνω μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις δεν θα τις δω. Από αυτές που έχουμε δώσει μαζί στο Dot δεν έχω δει καμία. Δεν θέλω, με ταράζει. Μου φαίνομαι σε μια ένταση, αλλά λέω έγινε τώρα. Μου λένε ότι όταν μιλάω γρήγορα φαίνεται σαν να είμαι σε ένταση, ενώ δεν είμαι. Τρέχω να πάω σε μία πρόβα, υπάρχουν πολλές συζητήσεις... Προσπαθούσαν να το διαχειριστώ όπως κατάφερα... Με προβληματίζει προφανώς!

Εκεί που όχι εκνευρίστηκα είναι στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη και με ρωτούσαν αν θα καλέσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή. Το θεωρώ και λίγο άκομψο όταν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας, να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια, θεωρώ ότι δεν είναι κομψή ερώτηση. Πώς ρωτάνε μία γυναίκα "γιατί δεν έκανες παιδί;". Ας μπει στο politically correct και αυτό πια. Οι ζωές έχουν προχωρήσει. Εννοείται ότι δεν κρυβόμαστε ότι έχουμε υπάρξει μαζί ζευγάρι, έχουμε ένα παιδί μαζί. Αλλά αυτό το να ρωτάνε συνέχεια αν θα έρθει, λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι... Λες και αν έρθει ο Γιάννης ποτέ στην εκπομπή θα καθίσουμε να πούμε τι έγινε και τι δεν έγινε. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Κάποια πράγματα μου φαίνονται παρωχημένα και άκομψα», είπε η Βάσω Λασκαράκη στο Στούντιο 4.