«Έχω πολλές δύσκολες στιγμές! Μου είπε: ''Δεν ξέρω τι χρειάζεται, καλύτερα να πας...''» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Αντώνη Λουδάρου

Η απώλεια της μητέρας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω πολλές δύσκολες στιγμές! Μου είπε: ''Δεν ξέρω τι χρειάζεται, καλύτερα να πας...''» - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Αντώνη Λουδάρου

Ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 3/12 με τον ηθοποιό να μιλάει για την επαγγελματική του καριέρα, την επικαιρότητα, αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός έχασε τη μητέρα του στην ηλικία των 12 ετών με τον ίδιο να εξηγεί, πως η συνθήκη της απώλειας ήταν πολύ δύσκολη, αλλά και η συνέχεια της ζωής του, καθώς ο πατέρας του δεν ένιωσε ικανός να τον μεγαλώσει.

Σήμερα, ο Αντώνης Λουδάρος έχει συγχωρέσει τον μπαμπά του, καθώς ανάφερε, πως αυτή ήταν η αλήθεια του και πως όντως δεν ήξερε ή δε μπορούσε να φέρει εις πέρας τον πατρικό του ρόλο (δείτε εδώ το λόγο, που ο ηθοποιός δεν έκανε παιδιά).

Η εξομολόγηση του Αντώνη Λουδάρου για την οικογένειά της

«Έχω πολλές δύσκολες στιγμές στο θέατρο, επειδή ταυτόχρονα τρέχει και μία ζωή. Έχασα τον πατέρα μου, το μεσημέρι έκανα την κηδεία, το απόγευμα έκανα κωμωδία. Δύσκολο, αλλά είναι δουλειά και είναι ένα επάγγελμα, που ποιον ενδιαφέρει τι έχω εγώ και τι κάνω στη ζωή μου; Ο άλλος έρχεται εδώ και θέλει να δει κάτι, είτε να χαρεί, είτε να νιώσει συναισθήματα.

Εγώ είχα να αντιμετωπίσω αρχικά την απώλεια της μητέρας μου, επικουρικά ήρθε και μου είπε ο πατέρας μου, τώρα που έφυγε η μαμά, δεν ξέρω να σε μεγαλώσω, δεν ξέρω τι χρειάζεται, οπότε καλύτερα είναι να πας στις αδερφές σου, ή σε γυναίκες, που ξέρουν καλύτερα να μεγαλώσουν ένα παιδί. Τότε είχα θυμώσει πολύ, ήμουν 12, αργότερα, αρκετά χρόνια μετά, τον κατάλαβα και τον συγχώρεσα τον πατέρα μου, γιατί ήταν η αλήθεια του, δεν ήξερε», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Λουδάρος - Παιδικά χρόνια

«Στα 12 μου έχασα το σπίτι μου...»

«Στα 12 μου, κάτι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας μου και «φεύγει». Εκεί αρχίζει η δική μου περιπέτεια… ξαφνικά χάνω το σπίτι μου. Όλα τα παιδιά έχουν φτιάξει λίγο ή πολύ τη ζωή τους και μένω εγώ με έναν μπαμπά που μου λέει: "Αντώνη δεν ξέρω πώς να σε μεγαλώσω, γιατί μέχρι τώρα το έκανε η μάνα σου. Δεν είμαι σε θέση να μείνουμε μαζί". Εγώ τότε το έζησα σαν απόρριψη αυτό.

Ενώ πήγα στο σπίτι της αδελφής μου που με καλοδέχτηκε, έμεινα ένα χρόνο και καταλάβαιναν ότι δεν ήμουν καλά, είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου και έρχεται η αδελφή της μητέρας μου και μου λέει: «Αντώνη έλα αν θες να μείνεις σε εμάς, θα έχεις δικό σου δωμάτιο και θα σε αγαπάω σαν να είμαι η μάνα σου». Έμεινα εκεί μέχρι τα 23, πολλή αγάπη, πραγματικά μου φέρθηκαν σαν να είμαι παιδί τους. Την έλεγα μαμά», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος στο Πρωινό μας.