Με bucket καπέλο και skateboard - ''Θύελλα'' αντιδράσεων στο Tik Tok με την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη (Βίντεο)

Το μήνυμα που ήθελε να στείλει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με bucket καπέλο και skateboard - ''Θύελλα'' αντιδράσεων στο Tik Tok με την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη (Βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει σε ότι αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι να διευρύνει τους ορίζοντες του και έτσι πριν από τις εθνικές εκλογές είχαμε δει τον Πρωθυπουργό της χώρας να είναι ενεργός στα social media.

Πιο αναλυτικά, συχνά βλέπαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιεύει βιντεάκια στο Tik Tok απευθυνόμενος κυρίως σε μικρότερες ηλικίες, που έχουν λογαριασμούς στην πλατφόρμα. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 3/12 δημοσιεύτηκε ένα νέο βίντεο από τον Πρωθυπουργό.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος απευθύνθηκε στις ηλικίες 18 με 19 ετών με σκοπό να τους παρακινήσουν να κάνουν αίτηση για το voucher των 150 ευρώ, που δίνεται με το Youth Pass. Για να γίνει πιο άμεσος ο Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει skateboard, καθώς και να φορέσει ένα καπέλο πιο νεανικό από τα γούστα του με τα σχόλια κάτω από το βίντεο να πέφτουν βροχή (δείτε τον εδώ να σουβλίζει αρνί με τη Μαρέβα Μητσοτάκη).

Το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok

«Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου #youthpass», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απάντησή του σε όσους τον χαρακτηρίζουν γρουσούζη

«Γελάω πολύ με αυτό. Νομίζω ότι πρέπει κανείς να χρησιμοποιεί και τέτοια θέματα και να αυτοτρολλάρεται και λίγο. Δεν βλάπτει», ανέφερε αρχικά λίγο μετά την ανάρτηση του για το θάνατο του Πάγκαλου.

Και συμπλήρωσε: «Εσωτερικά, πολλά από αυτά που λέγονται, εγώ μπορεί να έχω την εμπειρία να τα αντιμετωπίζω και να μην τους δίνω καμία σημασία, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα παιδιά, την οικογένειά μου. Αλλά επειδή πολλά μπορεί να ακούγονται στον δημόσιο διάλογο, καλό είναι όσο γίνεται να μην αναπαράγουμε», είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πρωινό.