«Ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου! Γύρισα στον Γιάννη και του είπα...» - Όσα δεν είχε αποκαλύψει η Μαρία Κορινθίου για τα δύσκολα που πέρασε

«Παρακαλάω για μία αγκαλιά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου! Γύρισα στον Γιάννη και του είπα...» - Όσα δεν είχε αποκαλύψει η Μαρία Κορινθίου για τα δύσκολα που πέρασε

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη την Κυριακή 3/12 στην εκπομπή Μαμά - δες με την ηθοποιό να παραχωρεί μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με την προσωπική της ζωή, την επαγγελματική της πορεία, αλλά το πως κυλάει για εκείνη η μητρότητα.

Η ηθοποιός μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ισμήνη, η οποία σήμερα είναι στην εφηβεία (δείτε την εδώ full in love με το αγόρι της). Με τη σειρά της λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου μίλησε τόσο για το πως βιώνουν στο σπίτι τη μεταβατική αυτή φάση τη Ισμήνης. Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε και τα πιο σκοτεινά μονοπάτια, που έχει βαδίσει και πως ζει σήμερα!

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για την σκοτεινή περίοδο της ζωής της

«Eίμαι ήρεμη 100%. Είναι μια αλλαγή, που τη χρειαζόμουν. Πριν λοιπόν από 2,5 χρόνια χωρίς να το καταλάβω στην αρχή ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της ζωής μου - όλοι έχουμε το φως μας, έχουμε και το σκοτάδι μας. Στη αρχή δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι, που άρχισα να καταλαβαίνω, ότι είχα πολύ θυμό, με εκνεύριζαν τα πάντα. Μια Μαρία, που κάποια στιγμή έκανα πίσω και ήταν λες και κάποιος μου πάτησε ένα κουμπί και είπα: «Όπα τι κάνεις;».

Γύρισα στον Γιάννη και του λέω: «Αυτό ήταν. Από εδώ και στο εξής το μονοπάτι μου θα είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν το θέλω αυτό, δε με ενδιαφέρει εκείνο, το άλλο». Τεράστιο ψυχικό ξεσκαρτάρισμα. Έχω ηρεμήσει, άλλα πράγματα έχουν σημασία σε αυτή τη ζωή. Αγάπη, αγάπη, αγάπη!», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Η εφηβεία της κόρης της

«Αν με ρωτάς, ποια είναι η πιο δύσκολη ηλικία με όλα αυτά, που πέρασα, είναι οι πρώτοι τρεις μήνες, που έρχεται το παιδί και 14 - 15 χρονών. Ξαφνικά βλέπεις αυτό το κοριτσάκι, που είναι και γαντζωμένο επάνω σου και που θέλει αγκαλίτσες, που θέλει να κοιμάται μαζί σου, γίνεται γυναικάκι, που σου λέει, εγώ μεγάλωσα, δεν κατάλαβα αυτό το κάνω, όπως θέλω. Είναι η άτιμη ετοιμόλογη, ''σπάει'' κόκκαλα. Τώρα άμα δει τη συνέντευξη, που συζητάμε εμείς, θα πει όπα, γιατί μίλησες για εμένα, δεν στο επιτρέπω και έχει και δίκιο Παρακαλάω για μία αγκαλιά, παρακαλάω για μία καληνύχτα, χτυπάω την πόρτα σαν την κακομοίρα. Δεν ήμουν έτοιμη για αυτό, συγκινούμαι, γιατί δεν έχει πολύ ακόμα. Σε τρία χρόνια θα είναι στην ηλικία, που ήμουν εγώ, όταν είπα πάω στην Αμερική», είπε η Μαρία Κορινθίου.