Εντυπωσιακό με γυάλινες μπάλες, φτερά & πεταλούδες - Το ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το τελικό αποτέλεσμα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ilianapapageorgiou - Instagram
ilianapapageorgiou - Instagram

Ένας ένας οι Έλληνες celebrities στολίζουν χριστουγεννιάτικα το σπίτι τους με τη σειρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να έρχεται την Κυριακή 3/12 έχοντας την πολύτιμη βοήθεια των φίλων της σε αυτή τη διαδικασία.

Η ίδια δημοσίευσε υλικό στο instagram τόσο με τη διαδικασία του στολισμού, που είχε μερικά ατυχήματα, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!

Δείτε επίσης: «Δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι φοβισμένη» - Σε δύσκολη θέση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Όπως βλέπουμε, το δέντρο έχει πολλές και χρωματιστές μπάλες, μερικές από τις οποίες ήταν γυάλινες. Το ατύχημα ήταν λοιπόν, να πέσει η μία γυάλινη μπάλα και να σπάσει, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να το θεωρεί ως γούρι - φωτογραφίζοντας τη στιγμή!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Στολίδια

Ο σύντροφός της και το ενδεχόμενο γάμου

«Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω» ανέφερε σχετικά με τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια, σχετικά με το αν είναι bullying να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, φυσικά είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δεν θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο. Ούτε εκεί παρεξηγήθηκα.»

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου, η παρουσιάστρια απάντησε: «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω», είπε η Παπαγεωργίου στο Πρωινό.

Δείτε εδώ το βίντεο: