Ταξίδι ''αστραπή'' στη Θεσσαλονίκη: Θέμα συζήτησης η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με κυπαρισσί, σικάτο φόρεμα

Ο λόγος που βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και εργάζεται στην Αθήνα, ωστόσο η λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έχει μεγαλώσει στο Κιλκίς και στη συνέχεια της ζωής της μετακόμισε στην Ιταλία για σπουδές.

Η αγάπη της Σκορδά για τη βόρεια Ελλάδα είναι γνωστή, καθώς επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα διατηρεί εξοχική κατοικία λίγο πιο δίπλα στη Χαλκιδική (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι της).

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας το παρόν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης σε φιλανθρωπική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την
εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Βούλα Πατουλίδου στο instagram βλέπουμε την κομψή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην εκδήλωση επιλέγοντας να φορέσει για την περίσταση ένα ιδιαίτερο μακρύ φόρεμα σε κυπαρισισί χρώμα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στη Θεσσαλονίκη

«Η τεχνολογία σύμμαχος στην αντιμετώπιση περιστατικών έμφυλης βίας.
O Οργανισμός “Πράξη Αγάπης” σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιστορικών
Στρατιωτικών Οχημάτων διοργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την
εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες, θύματα βίας, να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο και μέσω γραπτών μηνυμάτων με αρμόδιο προσωπικό ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών ιδιωτικών και κρατικών δομών.
#praxiagapis
@praxiagapis», έγραψε η Βούλα Πατουλίδου.


Τι δουλειά κάνει η μαμά της στο Κιλκίς

Ο πατέρας της, Δημήτρης (δείτε εδώ φωτογραφία του), είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Θείος της είναι ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Φλωρίδης. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη (γενν. 1978), που είναι ακτινολόγος. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα την Μελίνα Μερκούρη.

Η μαμά της είναι το στήριγμά της, είναι το άτομο που θα τρέξει σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε και η σχέση τους είναι σχέση ανιδιοτελούς αγάπης! Το όνομά της είναι Εύα και βρίσκεται εκεί κάθε φορά που η λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μπορεί να την χρειαστεί, για το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο! Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και το μαλλί εννοείται πως είναι ξανθό και για τις δυο!

Φαίη Σκορδά: Είναι σαν δίδυμες αδερφές με την μητέρα της! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της!

Φαίη Σκορδά: Είναι σαν δίδυμες αδερφές με την μητέρα της! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της!