«Για ρώτα με, πως ήταν στην αυλή του σχολείου; Δε μπορούσα να μιλήσω!» - Τα παιδικά χρόνια του Γιώργου Καπουτζίδη και η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά του

«Όλο αυτό με έκανε μοναχικό. Κλεινόμουν στο σπίτι. Να πάω που;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για ρώτα με, πως ήταν στην αυλή του σχολείου; Δε μπορούσα να μιλήσω!» - Τα παιδικά χρόνια του Γιώργου Καπουτζίδη και η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα το Σάββατο 2/12 με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τις ομόφυλες οικογένειες, την απόκτηση παιδιών, αλλά και τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός προασπίζεται τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και έτσι με τις νέες του δηλώσεις θέλησε να εξηγήσει, πως δεν έχει σχέση κατά τη γνώμη του, αν ένα παιδί μεγαλώσει με γονείς του ίδιου φύλου (δείτε εδώ την τελευταία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή).

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στις Σέρρες, πως ένιωθε ως φοιτητής, αλλά και το πόσο λυτρώθηκε, όταν μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του.

H εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για τα παιδικά του χρόνια

«Έζησα καλύτερα από όταν έκανα γνωστή τη σεξουαλικότητά μου, γιατί οι σχέσεις, που απέκτησα με τους ανθρώπους είναι πια εξαιρετικά ειλικρινής. Πριν δεν κρυβόμουν απλά και ο άλλος δεν ήξερε πως να με προσεγγίσει. Κώστα στη ζωή μας μπορούμε να είμαστε ένας άνθρωπος μόνο, ο εαυτός μας.

Αν δε μπορούμε να είμαστε ολόκληρος ο εαυτός μας στο 100% τι να το κάνω; Και η σεξουαλικότητά μας είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας, οι γονείς μας, το παρελθόν μας, η καταγωγή μας.

Παλιά σαν φοιτητής δυσκολευόμουν, δε μπορούσα να μιλήσω, φυσικά δε συμμετείχα, για ρώτα με, πως ήταν στην αυλή του σχολείου, που να το επικοινωνήσεις; Τι να πεις; Ήμουν ένα παιδί, το οποίο με αγωνία προσπαθούσα να βρω, που να σταθώ δέκα λεπτά στο διάλλειμα, σε ποια παρέα να κολλήσω μόνο ως ακροατής.

Δε μπορούσα να μοιραστώ κάτι. Τι να πω; Δεν είναι μεγάλο βάρος; Μόνα τους μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά ή τουλάχιστον μεγάλωνα κάποτε, νιώθω ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα και υπάρχουν και πιο ασφαλή περιβάλλοντα, όχι όμως παντού.

Όλο αυτό με έκανε μοναχικό. Κλεινόμουν στο σπίτι. Να πάω που; Να μοιραστώ τι και με ποιον; Δε μπορούσα να πω, αυτό το οποίο ένιωθα να το μοιραστώ, για αυτό τι να να με φοβίσει η μοναχικότητα στην Αίγινα; Έχουμε ζήσει και χειρότερα, η μοναχικότητα στην Αίγινα έχει και χαρά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο, κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με ανόητες δηλώσεις...»

«Ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο, κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με ανόητες δηλώσεις και συζητήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω σε κανένα συνεντευξιαζόμενο, ή παρουσιαστή και απλώς να μην πηγαίνω σε εκπομπές που εκφέρουν ή αναπαράγουν κακοποιητικο λόγο και γι’ αυτό δεν έχω εμφανιστεί πουθενά από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν.

Σήμερα όμως πραγματικά ξεπεράστηκε κάθε όριο, καθώς ο πρώην υπουργός υγείας κύριος Αθανάσιος Πλεύρης, χρησιμοποιώντας ως όχημα μια δήλωση του κυρίου Κασσελάκη, η οποία ούτε σε μένα άρεσε, προσέβαλε ΛΟΑΤΚΙ γονείς και κυρίως τα παιδιά τους, και υποτίμησε κατάμουτρα τα σπίτια τους, τη γονεϊκή στοργή που απολαμβάνουν και τη διαπαιδαγώγηση τους. Και έφερε αντιμέτωπους με τον κακοποιητικο του λόγο, υπαρκτούς γονείς και υπαρκτά παιδιά που δεν του έφταιξαν σε τίποτα! Όλοι οι γονείς, ασχέτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού κάτι θα πρέπει να εξηγούνε κάθε μέρα στα παιδιά τους. Αυτή είναι η δύσκολη αλήθεια. Αν έρθει ένα διαζύγιο θα πρέπει να τους το εξηγήσουν, αν έρθει ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια, θα πρέπει να τον εξηγήσουν, αν το παιδί ρωτήσει γιατί έχει δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες, θα πρέπει να το εξηγήσουν. Θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί δεν έχει αδερφάκι, τι σημαίνει η λέξη υιοθετημένος. Και κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, θα πρέπει να εξηγήσουν το ανήκουστο. Το γιατί ο παππούς είναι νεοναζί, και πως ξεπερνιέται κάτι τέτοιο. Όλα χρειάζονται εξήγηση. Αλλά οι πραγματικά καλοί γονείς μπορούν να τα εξηγήσουν όλα. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που τυχόν κληθεί να εξηγήσει. Και εύχομαι επίσης ο πρωθυπουργός, να βρει το θάρρος να εξηγήσει στους βουλευτές και υπουργούς του, ότι ο κακοποιητικός τους λόγος, είναι αυτός που κρατά τη χώρα στην υπανάπτυκτη πλευρά της Ευρώπης και όχι οι οικογένειες που ζουν σε ένα ευτυχισμένο σπίτι.», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού: