Κλασικό βγαλμένο από χριστουγεννιάτικο παραμύθι - Ο ιδιαίτερος στολισμός του δέντρου στο σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού

Μας έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρότερος γιος της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζένη Μπαλατσινού έφερε και εκείνη με τη σειρά της το γιορτινό κλίμα και το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι της, καθώς την Παρασκευή 1/12 δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σαλονιού της στο instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια - μοντέλο είναι γνωστό, πως έχει ένα πολύ ιδιαίτερο γούστο, το οποίο αποτυπώνεται στο ντύσιμό της, στη διακόσμηση του σπιτιού και γενικότερα στις επιλογές της. Η αισθητική της συνάδει με τη φιλοσοφία της ζωής της, που είναι συνυφασμένη με την απλότητα και παράλληλα με την κομψότητα.

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού

Έτσι λοιπόν, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που κοσμεί το σαλόνι της Τζένης Μπαλατσινού βλέπουμε να έχει τα κλασσικά χρώματα των Χριστουγέννων - πράσινο και κόκκινο - δένοντας άψογα μπροστά από το λευκό τζάκι του σπιτιού, όπου και τοποθετήθηκε.

Για τους πιο παρατηρητικούς να πούμε, πως στη φωτογραφία φαίνεται το μικρότερο μέλος της οικογένειας, ο Παναγιώτης Αντώνιος να κάθεται σε μια γούνινη πολυθρόνα μπροστά από το δέντρο (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρότερος γιος της).


Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της

«Τα παιδιά μου, όταν είμαι κοντά στην φύση, όταν βλέπω ουρανό. Τα πολύ απλά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα αλλά δεν είναι.
Πολλές φορές έχω νιώσει αδύναμη, ανασφάλεια, φόβο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που η ζωή του είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Είναι θεόσταλτος κι αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Μοιάζει και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι είναι ίδιος ο Βασίλης γιατί πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες σαν πεθερά άλλοι λένε ότι μοιάζει σε μένα άλλοι στον Βασίλη (δείτε εδώ φωτογραφίες του, έχει μεγαλώσει αρκετά). Είναι ένας μικρός άγγελος ο Παναγιώτης. Τα μεγάλα μου προσέχουν όσο μπορούν τον 2χρονο γιο μου. Είναι όλα ωραία, είναι όλα καλά. Πάντα σου λείπουν τα παιδιά σου αλλά όταν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα εσύ είσαι καλά», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού στο Happy Day.