«Το άτομο που έχω δίπλα μου είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιαννόπουλου για τη σύντροφό του μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

Πως αντιδράσει σε όλα αυτά που λέγοντας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το άτομο που έχω δίπλα μου είναι...» - Η αποκάλυψη του Γιαννόπουλου για τη σύντροφό του μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

Για ακόμη μια φορά, όταν η κάμερα του Happy Day στον ALPHA, συνάντησε τον Αριστομένη Γιαννόπουλο σε δημόσια έξοδό του, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Στάθης Σχίζας.

Να σημειώσουμε πως μετά το τέλος στη σχέση Αλεξάνδρας - Στάθη, πολλές είναι οι δηλώσεις "καρφιά" στις εκπομπές, παρόλο που έχουν περάσει 6 περίπου μήνες από το χωρισμό τους ενώ έχει αποκαλυφθεί και ο πραγματικός λόγος (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Αριστομένη Γιαννόπουλου για τον Στάθη Σχίζα

Ο Αριστομένης λοιπόν, ρωτήθηκε ξανά για την πρόσφατη δήλωση του Στάθη Σχίζα πως «Θεωρώ ότι είχαμε πιο έντονη σχέση απ' ό,τι είχε με τον κύριο Γιαννόπουλο» - δείτε εδώ την αντίδραση του όσο το έλεγε.

«Έχει τελειώσει όλο αυτό το θέμα που δήλωσε για εμένα. Δεν ασχολούμαι με αυτά τα θέματα, δεν με απασχολεί. Το παιδί δεν το ξέρω, δεν θα του μιλήσω και δεν έχω και λόγο για να του μιλήσω. Δεν έχω τίποτα να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πλαστικός χειρούργος στην κάμερα.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν του έχει δημιουργήσει πρόβλημα με τη νυν σύντροφό του.

«Είμαι 3,5 χρόνια χωρισμένος με την Αλεξάνδρα και είναι κουραστικό να μιλάμε ακόμα για αυτό. Το άτομο που έχω δίπλα μου είναι προσαρμοσμένο στο θέμα. Δεν μου δημιουργεί πρόβλημα. Έχει κουράσει ωστόσο η ανακύκλωση του θέματος», ανέφερε σχετικά.

Η τοποθέτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Ο γάμος μου δεν εξισώνεται με μια σχέση. Αισθάνθηκα άβολα όταν ο Στάθης είπε ότι δεν είχα πάθος με τον Αριστομένη. Μίλησα μαζί του. Η δήλωση του Στάθη δεν ξέρω αν είχε ζήλεια αλλά ήταν άστοχη», είχε πει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στους δημοσιογράφους όταν την ρώτησαν για το περιστατικό.