«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Θα πρέπει κι αυτός να προσέχει...» - Τα "καρφιά" της Μαρίας Καλάβρια σε Λιάγκα και Μικρούτσικο για το "I'm Celebrity"

«Καλό είναι να μαζευόμαστε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Θα πρέπει κι αυτός να προσέχει...» - Τα

Την απάντηση της για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τόσο από τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, για τα συμμετοχή της στο «I’m a celebrity get me out of here», έδωσε η Μαρία Καλάβρια, την Κυριακή 3/12, στην εκπομπή Γειά σου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, πριν απο λίγο καιρό, μέσα από την εκπομπή του, Το Πρωινό, είχε δηλώσει πως η εικόνα που βλέπει τον στενοχωρεί, καθώς θεωρεί πως οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται εκεί και ξεφτιλίζονται απλά και μόνο για να κερδίσουν δημοσιότητα.

«Θέλω να πω κάτι. Εμένα με θλίβει αυτή η εικόνα και θα πω γιατί. Εδώ γίνεται μια κριτική - και θα το πω σοβαρά - στις σκαλέτες εκπομπών και για το αν πρέπει να βγάζουμε τον έναν ή τον άλλον - που στο τέλος είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτούς που βγάζουμε και γι’ αυτά που λέμε και κρινόμαστε καθημερινά από αυτό - και δε γίνεται σε αυτό που ουσιαστικά είναι μια τηλεόραση, για μένα, άλλης εποχής που ευτελίζει και ξεφτιλίζει ανθρώπους, που είναι διατεθειμένοι, βέβαια, να ξεφτιλιστούν και να γυρίσουν μετά στην Ελλάδα και να κάνουν πέντε αρπαχτές με τον Σιανίδη και άλλες πέντε Σκαμνάκη - φίλοι είναι και οι δύο, δεν είναι κακό. Όμως...» (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Η απάντηση της Μαρίας Καλάβρια

«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Αν πιστεύει ο κύριος Λιάγκας ότι με το παιχνίδι αυτό ξεφτιλίζόμαστε, γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω στην κοινωνία μας που μπορούν να ξεφτιλίσουν κάποιον, όχι το παιχνίδι. Θα μπορούσε ο κύριος Λιάγκας να πάει να το κάνει αυτό; Είμαι πολύ περίεργη. Να βγει από το comfort zone του. Καλό είναι να μαζευόμαστε και να προσέχουμε τι λένε» ανέφερε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

«Λάθος και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Πολύ κακώς το έκρινε και είπε ότι είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία. Δηλαδή, όταν το 2001, αν θυμάμαι καλά, ήταν στο Big Brother θέλει να μου πει ότι ήταν καλύτερο από το “Ι’m Celebrity”; Αυτό το ριάλιτι δε θα έπρεπε καν να παίζει. Άστοχο αυτό από τον κύριο Μικρούτσικο. Θα πρέπει κι αυτός να προσέχει.»

«Θα πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κάνει οι ίδιοι και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει πάει στο χειρότερο όλων των ριάλιτι. Δε θα καθίσω εγώ να κρίνω ποιος ήταν, που ήταν, και που είναι σήμερα. Καλό θα είναι να μαζεύονται» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο: