I'm a celebrity get me out of here: «Με θλίβει αυτή η εικόνα! Ευτελίζει και ξεφτιλίζει ανθρώπους για να κάνουν πέντε αρπαχτές...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας

Τα αιχμηρά σχόλια του παρουσιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here: «Με θλίβει αυτή η εικόνα! Ευτελίζει και ξεφτιλίζει ανθρώπους για να κάνουν πέντε αρπαχτές...» -

Με αφορμή τα όσα προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (19/10) στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a celebrity get me out of here (δείτε εδώ τα highlights), ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 20/10, θέλησε να κάνει μερικά σχόλια για τους πρωταγωνιστές του και το περιεχόμενό του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, δήλωσε πως η εικόνα που βλέπει τον στενοχωρεί, καθώς θεωρεί πως οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται εκεί και ξεφτιλίζονται απλά και μόνο για να κερδίσουν δημοσιότητα και να εξασφαλίσουν ορισμένες εμφανίσεις και δουλειές στο μέλλον.

Τα "καρφιά" του Γιώργου Λιάγκα για τους παίκτες του I'm a celebrity get me out of here

«Θέλω να πω κάτι. Εμένα με θλίβει αυτή η εικόνα και θα πω γιατί. Εδώ γίνεται μια κριτική - και θα το πω σοβαρά - στις σκαλέτες εκπομπών και για το αν πρέπει να βγάζουμε τον έναν ή τον άλλον - που στο τέλος είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτούς που βγάζουμε και γι’ αυτά που λέμε και κρινόμαστε καθημερινά από αυτό - και δε γίνεται σε αυτό που ουσιαστικά είναι μια τηλεόραση, για μένα, άλλης εποχής που ευτελίζει και ξεφτιλίζει ανθρώπους, που είναι διατεθειμένοι, βέβαια, να ξεφτιλιστούν και να γυρίσουν μετά στην Ελλάδα και να κάνουν πέντε αρπαχτές με τον Σιανίδη και άλλες πέντε Σκαμνάκη - φίλοι είναι και οι δύο, δεν είναι κακό. Όμως, γι’ αυτό το κάνουν οι άνθρωποι, γιατί δεν είναι celebrities, είναι ανθυποσελέμπριτις, πηγαίνουν και τρώνε τούρτες στη μάπα. Μια τηλεόραση άλλης εποχής, για μένα θλιβερή ως θέαμα... για μένα!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Της έκανε πρόταση γάμου πριν φύγει για το I'm a Celebrity Get me out of here: Παντρεύονται όταν γυρίσει!

Πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity Get me out of here έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 11/10 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, όπως φάνηκε άλλωστε και στα ποσοστά τηλεθέασης! Οι επώνυμοι που επιλέχθηκαν από την παραγωγή φάνηκε από την πρώτη κιόλας δοκιμασία πως είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ότι ανατριχιαστικό κληθούν να κάνουν.

Εννοείται, ωστόσο, πως δεν βρίσκονται εκεί για την ψυχή της μάνας τους και πως οι αμοιβές τους είναι αντάξιες των συνθηκών διαβίωσής τους...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνολική αμοιβή που προτάθηκε στους celebrities αγγίζει τα 40.000 ευρώ, αν κάποιος μείνει έως το τέλος (δηλαδή και τις 40 ημέρες), ενώ σε εβδομαδιαία βάση η αμοιβή φτάνει τα 7.000 ευρώ. Το ποσό της αμοιβής επιβεβαίωσε και η Super Κική η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως της έγινε κρούση για το συγκεκριμένο ριάλιτι:

«Μου έκανα πρόταση για αυτή την αηδία, για 6.500 χιλιάρικα την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστώ και να τρώω κατσαρίδες», δήλωσε για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity get me out of here.