«Προφανώς μου φαίνεται φρικτό ότι τόσοι άνθρωποι θα...» - "Κόλαφος" η Μυρτώ Αλικάκη για το πρόωρο τέλος του "Έρωτα Φυγά"

«Δεν υπάρχει πάντα η απαραίτητη ευαισθησία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Προφανώς μου φαίνεται φρικτό ότι τόσοι άνθρωποι θα...» -

Για το πρόωρο τέλος της επιτυχημένης σειράς Έρωτας Φυγάς, μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπή Happy Day στον Alpha. H ηθοποιός, ανέφερε ότι έχει συμβεί και σε εκείνη στο παρελθόν κάτι παρόμοιο.

Οι ηθοποίοι της σειράς ενημερώθηκαν για το τέλος της συνεργασίας με το κανάλι, με ένα mail, που στάλθηκε από την παραγωγή ενώ σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα το κόστος της σειράς ήταν εκείνο το οποίο εθύνεται για τη διακοπή της συνεργαίας καθώς ήταν αρκτά υψηλό με αποτέλεσμα,να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

«Αγαπητοί συνεργάτες. Με τα λύπης μας, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ότι ο «Έρωτας Φυγάς» θα λάβει τέλος στο 110ο επεσόδιο. Οι έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα επιβεβαιώθηκαν με την αρνητική αυτή εξέλιξη παρ΄ότι η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο και φέρνει για το κανάλι ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η σειρά. Όταν έχουμε εξελίξεις θα σας θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Ας δείξουμε όλοι την ίδια αγάπη έως το τέλος του κύκλου των γυρισμάτων ώστε...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Οι δηλώσεις της Μυρτούς Αλικάκη για το τέλος του "Έρωτα Φυγά"

«Καταλαβαίνω ότι είναι μια σειρά που πήγαινε πάρα πολύ καλά. Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του γιατί σταματάει. Όλοι ξέρουμε ότι όταν μια σειρά δεν πάει καλά, κινδυνεύει από κάτι τέτοιο. Προφανώς μου φαίνεται φρικτό ότι τόσοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους...» ανέφερε αρχικά.

«Μου έχει συμβεί και μένα να κοπεί σειρά που συμμετέχω. Κάπως έτσι είχαμε ενημερωθεί και εμείς. Δεν υπάρχει πάντα η απαραίτητη ευαισθησία. Αυτό είναι αλήθεια» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

H ανάρτηση της Ντάνης Γιαννακοπούλου για το ''κόψιμο'' της σειράς

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, πρωταγωνίστρια της σειράς έκανε δύο όλο νόημα Instagram stories σχετικά με το πρόωρο τέλος με την ίδια να μην κρύβει την πικρία της, τονίζοντας ακόμη, πως έχει πολλά να πει στη συνέχεια!

Έρωτας Φυγάς - ΓιαννακοπούλουΈρωτας Φυγάς - Ντάνη Γιαννακοπούλου