«Αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση με δυσκολία» - Οι πρώτες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά το χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

Τι την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση με δυσκολία» - Οι πρώτες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά μετά το χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά παρουσίασε το καινούργιο της βιβλίο στο κέντρο της Αθήνας, με την κάμερες που την συνάντησαν να της παίρνουν δηλώσεις. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο (δείτε φωτογραφίες από την βραδιά).

Όπως έχει γραφτεί, οι λόγοι του χωρισμού τους ήταν κυρίως ιδεολογικοί αλλά και αξεπέραστα προβλήματα. Παρά το χωρισμό τους ωστόσο, κύριο μέλημα και προτεραιότητα τους είναι οι δυο κόρες τους, Αγάπη και Αθηνά (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει).

Στις δηλώσεις λοιπόν που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά στις κάμερες των εκπομπών, δεν έκανε καμία αναφορά στο χωρισμό της και στον πρώην σύζυγό της.

Οι δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

«Η ιδέα για το βιβλίο προέκυψε λόγω των Χριστουγέννων. Είναι στην ουσία η πάλη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, στο φως και στο σκοτάδι, κάτι που το ζούμε καθημερινά. Είναι καθημερινός αγώνας. Εγώ αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση με δυσκολία», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός για το βιβλίο της λίγο μετά την παρουσίαση του.

«Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη το γράφουν οι κόρες μου παραμονές Πρωτοχρονιάς. Η Αθηνά φέτος ζήτησε ένα Πομ πομ. Είναι ένα σκυλάκι μικρό. Τα Χριστούγεννα είναι ήμερες αγάπης και πρέπει να αποκαθιστούμε τις σχέσεις με όλους τους ανθρώπους, και κυρίως με αυτούς που δεν έχουμε καλές σχέσεις. Είναι γιορτές αγάπης», ανέφερε με αφορμή για τα Χριστούγεννα που είναι προ των πυλών.

«Αποφεύγω να τσακώνομαι. Θα ήθελα να διαγράψω όλες τις κακές στιγμές, την ένταση και τη δυσκολία που περνάμε όλοι μας», ανέφερε σε άλλο σημείο για το τέλος του 2023 και την έναρξη μιας νέας χρονιάς.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως παρά το χωρισμό τους, Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε σχολιάσει κάτω από μια ανάρτηση της πρώην συζύγου του.