«Ό,τι είχα πει, εξακολουθεί να ισχύει...» - Η νέα απάντηση του Βαγγέλη Περρή για την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου

«Φυσικά και θα δεχτώ τη συγγνώμη της»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ό,τι είχα πει, εξακολουθεί να ισχύει...» - Η νέα απάντηση του Βαγγέλη Περρή για την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε, ο Βαγγέλης Περρής, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 4/12, σχετικά με την αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και στην Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή ένα σχόλιο της παρουσιάστρας στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα.

Συγκεριμένα, είχε πει: Είναι πολύ άκομψο γυναίκες να σχολιάζουν άλλες γυναίκες. Και άντρες. Εμένα μου έχει τύχει στο παρελθόν να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο ο Βαγγέλης Περρής. Θα μου πεις τώρα τι ασχολείσαι με τον Περρή ρε Κατερίνα. Πόσο χυδαίο όμως είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα. Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Από την πλευρά του Βαγγέλης Περρής δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση της και μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό και έστειλε αυστηρή προειδοποίηση προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη. «Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, μου είπαν, υπονοήθηκε, μου είπανε. Να πει το χυδαίο σχόλιο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα...» (δείτε εδώ τι είπε).

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούγιου μέσα από τον προωσπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε στον γνωστό δημοσιογράφο (δείτε εδώ).

Οι νέα απάντηση του Βαγγέλη Περρή για την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου

«Ό,τι είχα πει, εξακολουθεί να ισχύει. Υπάρχει μία περίοδος, όχι τεράστια φαντάζομαι, περιμένουμε ανταπόκριση… Από εκεί και πέρα, το χρονοδιάγραμμα έχει κατατεθεί δημοσίως» ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Ας μην κάνουμε ανασκόπηση, δεν χρειάζεται. Τα καινούρια τα είπαμε, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Φυσικά και θα δεχτώ τη συγγνώμη της, εξάλλου όλο αυτό γι’ αυτόν τον λόγο δεν έγινε ούτε για να εισπράξουμε, αλλά ούτε να γίνουμε αντικείμενα συζήτησης. Έγινε για να επανέλθει η κανονικότητα και η πραγματικότητα να είναι παρούσα» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε εδώ το βίντεο: