Οι Πανθέοι (4/12): Η μέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας έχει φτάσει

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΪ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (4/12): Η μέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας έχει φτάσει

Καθηλωτικό αναμένται το απόψινό επεισόδιο στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, Oι Πανθέοι, καθώς η ώρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας έχει φτάσει ωστόσο ο Θωμάς και ο Χρυσίνας είναι έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Τι θα δούμε απόψε (4/12) στους Πανθέους

Επεισόδιο 47

Η Μάρμω έχοντας μάθει ότι είναι έγκυος, προσπαθεί να το διαχειριστεί. Παράλληλα, ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί μια άλλη συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά τον ίδιο και τους γονείς του. Η μέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας έχει φτάσει, αλλά ο Θωμάς και ο Χρυσίνας είναι έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα, καθώς στο γλέντι ο Χρυσίνας κρύβει ένα μαχαίρι στο σακάκι του.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Οι εξελίξεις αύριο (5/12)

Ο Ανδρέας έρχεται σε ευθεία ρήξη με τον Ισίδωρο και τη Χρυσοστόμη που τόσο καιρό γνώριζαν την αλήθεια για εκείνον και του κρατούσαν μυστικό πως δεν είναι γιος του πατέρα τους. Η Μάρμω αποκαλύπτει στον Κίτσο ότι το παιδί είναι δικό του, αλλά εκείνος δεν μοιάζει έτοιμος για μια τόσο μεγάλη ευθύνη, ενώ εκείνη ψάχνει απεγνωσμένα για μια λύση στο δράμα που της έφερε η ζωή.