Οι Πανθέοι: «Ποιος άλλος γνωρίζει ότι είναι ο γιος του Θαλή;» - Ταραχή! Μαθαίνει ότι δεν είναι πια Πανθέος...

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι: «Ποιος άλλος γνωρίζει ότι είναι ο γιος του Θαλή;» - Ταραχή! Μαθαίνει ότι δεν είναι πια Πανθέος...

Η Μάρμω είναι έγκυος, αλλά ο Κίτσος δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει μια τέτοια ευθύνη, ενώ ο Ανδρέας έχει πια μάθει πως δεν είναι Πανθέος! Χαμός θα γίνει, λοιπόν, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Δευτέρα 4/12 Επεισόδιο 47

Η Μάρμω έχοντας μάθει ότι είναι έγκυος, προσπαθεί να το διαχειριστεί. Παράλληλα, ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί μια άλλη συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά τον ίδιο και τους γονείς του. Η μέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας έχει φτάσει, αλλά ο Θωμάς και ο Χρυσίνας είναι έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα, καθώς στο γλέντι ο Χρυσίνας κρύβει ένα μαχαίρι στο σακάκι του.

Τρίτη 5/12 Επεισόδιο 48

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας έρχεται σε ευθεία ρήξη με τον Ισίδωρο και τη Χρυσοστόμη που τόσο καιρό γνώριζαν την αλήθεια για εκείνον και του κρατούσαν μυστικό πως δεν είναι γιος του πατέρα τους. Η Μάρμω αποκαλύπτει στον Κίτσο ότι το παιδί είναι δικό του, αλλά εκείνος δεν μοιάζει έτοιμος για μια τόσο μεγάλη ευθύνη, ενώ εκείνη ψάχνει απεγνωσμένα για μια λύση στο δράμα που της έφερε η ζωή.

Δείτε επίσης: Ο ΣΚΑΙ «ξεπαγώνει» παλιά σειρά - Τι συμβαίνει με τους Πανθέους

Τετάρτη 6/12 Επεισόδιο 49

5 μήνες μετά. Η ζωή για τη Μάρμω και τον Ανδρέα δείχνει να κυλάει αρμονικά καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Νίνα και ο Λουκάς έχουν εντάξει πλέον τον Σπίρτο στη ζωή τους και έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον υιοθετήσουν. Ο έγγαμος βίος αποδεικνύεται δύσκολος, τόσο για τη Λιάνα που συγκρούεται διαρκώς με τον σύζυγό της όσο και για τη Θάλεια που ο πεθερός της, ο Χρυσίνας, δεν σταματάει να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Η Χρυσοστόμη δείχνει να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της προς τον Ανδρέα, η απόμακρη στάση του όμως την κάνει να διστάζει να τον προσεγγίσει.

Πέμπτη 7/12 Επεισόδιο 50

Η αγωνία για την οικογένεια των Πανθέων κορυφώνεται αφού ο Ανδρέας σπεύδει να σώσει τη γυναίκα του αλλά και το μωρό, ενώ αντίστοιχα, ο Λουκάς αναλαμβάνει να ξεγεννήσει τη Θάλεια. Η πορεία των δύο τοκετών δεν θα έχει την ίδια κατάληξη καθώς μόνο η μία μάνα θα καταφέρει να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της…