Νέος και ωραίος - Αυτός είναι ο κούκλος κουμπάρος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη

Δεν έχουμε λόγια!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1/12, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης μετά από 7 ολόκληρα χρόνια σχέσης και κοινής πορείας, ενώ η το ίδιο βράδυ η ηθοποιός εμφανίστηκε κανονικά στην παράσταση την οποία πρωταγωνιστεί και μάλιστα πέταξε και την ανθοδέσμη στο κοινό.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη μυστικότητα, και λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τον γάμο φροντίζοντας να μην το διαδώσουν καθώς τόσο η ηθοποιός όσο και ο επιχειρηματίας ήθελαν να κρατήσουν την προσωπική τους στιγμή, ιδιωτική και νμακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο κούκλος κουμπάρος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη

Το ζευγάρι πάντρεψαν ο Χάρης Λίθος, η Μαρια Αντελμάν και ο Δημήτρης Τζιώτης, στο μυστήριο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί, ενώ μέσα στο πλήθος ξεχώρισε ο ένας από τους κουμπάρους, Χάρης Λίθος. O επιχειρηματίας παρά το χαμηλό προφίλ μου διατηρεί, τράβηξε στο γάμο όλα τα βλέμματα. Επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ κοστούμι με γιλέκο λευκό πουκάμισο και γραββάτα στο ίδιο χρώμα.

Δείτε εδώ φωτογτραφίες:

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ - ΚΟΚΚΑΛΗ

Οι πρωτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά τον γάμο

Το πρωί της Δευτέρα 4/12, η Δημητρα Μαστούκα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τις πρώτες, μετα τον γάμο της ενώ η ευτυχία φαίνόταν ζωγαραφισμένη στο προσωπό της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη εύχομαι και στα δικά σας. Καταφέραμε να είναι κρυφό. Καθόλου αγχωμένη δεν ήμουν. ήταν όλα πολύ απλά και φιλικά. Δεν του πάτησα το πόδι, και στα δικά σας», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της παράστασης που συμμετέχει.

Δηλώσεις μάλιστα έκανε και ο Θοδωρής Αθερίδης που ήταν καλεσμένος στο γάμο. «Το κάναμε στον κόσμο, ευχηθήκαμε. Έλαμπε. Ήταν όλα τέλεια. Αυτά είναι προσωπικά πράγματα, κάλεσε τον κόσμο που ήθελε, έκανε τον γάμο που ήθελε», είπε ο ηθοποιός.