Δήμητρα Ματσούκα: Πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της με τον Πέτρο Κόκκαλη στους θεατές της παράστασης που πρωταγωνιστεί (Βίντεο)

Δεν έκανε τίποτα σύμφωνα με το έθιμο και εντυπωσίασε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας (δείτε εδώ σε ποια), ξαφνιάζοντας τον κόσμο που τους παρακολουθεί και τους θαυμάζει, καθώς δεν είχαν ανακοινώσει την ημερομηνία που είχαν αποφασίσει να επισφραγίσουν την αγάπη τους.

Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι, περίπου 60, και ανάμεσά τους ήταν η Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ τι φόρεσε στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη), ο Θοδωρής Αθερίδης και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας» στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στο θέατρο.

Η στιγμή που η Δήμητρα Ματσούκα πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της με τον Κόκκαλη στο κοινό της παράστασης

Μιλώντας για την παράσταση αυτή, η ηθοποιός και νεόνυμφη, το βράδυ της ημέρας του γάμου, βρέθηκε κανονικά σε αυτή, παρά το γλέντι και τους εορτασμούς της ιδιαίτερης αυτής στιγμής και στο τέλος αυτής έκανε και μία έκπληξη στους θεατές.

Την ώρα της υπόκλισης, αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη του γάμου της στο κοινό και ο συμπρωταγωνιστής της Δημήτρης Σαμόλης απαθανάτισε τη στιγμή και τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγο αργότερα.

Η στιγμή της άφιξης στην εκκλησία, το φιλί στον Πέτρο και οι αγκαλιές στους καλεσμένους

Η ηθοποιός κατέφθασε στον προαύλιο χώρο φορώντας ένα νυφικό γοργονέ, στενό στο πάνω μέρος, με μακριά μανίκια, και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη. Έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, σε κότσο και στα χέρια της κρατούσε την ανθοδέσμη της.

Από το βίντεο φαίνεται πως αφού αγκάλιασε τον καλό της, άρχισε να φιλά έναν έναν τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι. Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας από αυτούς.

Δείτε επίσης: «Τον αγαπάω, όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον!» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα μετά την αναγγελία του γάμου της