Με φουντωτά κλαριά και πολλά στολίδια: Το υπέρλαμπρο δέντρο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Το ιδιαίτερο αστέρι τους στην κορυφή του...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου και ο γνωστός επιχειρηματίας, Φίλιππος Μιχόπουλος, είναι από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, αν και δείχνουν να κρατάνε χαμηλούς τόνους, και να κρατάνε τη σχέση τους πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πολλές φορές κάνουν αναρτήσεις που δείχνουν την αγάπη, το σεβασμό, αλλά και τον έρωτα, που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2017 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το Μάξιμο και τη Σιέννα, καρπούς του έρωτά τους. Η ηθοποιός, πλέον έχει ποικίλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική κοινωνική σειρά "Ο Πρώτος από Εμάς", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, αλλά δραστηριοποιείται και στο χώρο της μόδας με δύο εταιρείες, η μία ασχολείται με την ένδυση και η άλλη με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Παρόλα, αυτά προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις εργασίες της και να περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Μάλιστα, μιας και μπήκαμε στο μήνα των Χριστουγέννων, το Δεκέμβριο, εκείνη αποφάσισε να στολίσει το έλατο στο σπίτι της. Αν και ακόμα κάποιοι από εμάς το έχουμε καθυστερήσει, είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουμε ιδέες από τα cozy σπίτια που διακοσμούν με άρωμα Χριστουγέννων οι αγαπημένοι μας celebrities (δείτε εδώ την πρωτότυπη και άκρως υπερπαραγωγή του σπιτιού του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού). Η αλήθεια είναι και πρέπει να παραδεχτούμε, πως η γιορτινή διάθεση και ένα στολισμένο σπίτι είναι πολύ ευχάριστο να εντασσόμαστε στο christmas mood, κάτι που μας προσφέρει η διακόσμηση των δέντρων, τα γλυκίσματα της εποχής, όπως τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες και οι δίπλες.

Το Χριστουγεννιάτικο έλατο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει το σπίτι του με ένα πολύ φουντωτό δέντρο, το οποίο στόλισαν με μπάλες και στολίδια, όπως λούτρινους χιονανθρώπους. Αυτό, όμως που σίγουρα μας έκλεψε τις εντυπώσεις, πέρα από το λευκοντυμένο Άγιο Βασίλη, που έχουν τοποθετήσει μπροστά από αυτό, είναι το λευκό αστέρι τους, το οποίο έχει γραμμένα πάνω του τα ονόματα των αγαπημένων τους παιδιών.