Με θέμα τους Καλικάντζαρους: Το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

Είναι cozy και full στυλάτο!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είναι από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή μοντέλα της χώρας, που έχει κάνει διεθνή επιτυχία. Ο λόγος φυσικά, για τον Γιώργο Καράβα. Αυτός και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού, έχουν δημιουργήσει μία πάρα πολύ όμορφη οικογένεια, μαζί με τα δύο τους παιδιά, και έχουν καταφέρει να είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους συνηθίζουν να περνούν πολύ χρόνο τόσο μαζί με τα παιδιά τους, όσο και οι δυο τους, και να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, αλλά και από ξεχωριστά γεγονότα της ζωής τους (δείτε εδώ το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του Καράβα).

Παράλληλα, αρκετοί Έλληνες celebrities έχουν ήδη αρχίσει και μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικο mood και ντύνουν τα σπίτια τους στα γιορτινά, όπως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου (δείτε εδώ το δέντρο τους). Το ίδιο έκανε με τη σειρά και η αξιολάτρευτη οικογένεια του μοντέλου, και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Το Χριστουγεννιάτικο έλατο του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

Είναι απλώς υπερπαραγωγή αυτό το δέντρο. Το ζευγάρι επέλεξε, αντί να στολίσει με πολλές μπάλες το δέντρο του, να το γεμίσει με καλικάντζαρους, και όχι μόνο ολόκληρα κουκλάκια ή μινιατούρες, αλλά με τα παπούτσια τους και μόνο. Ταυτόχρονα, γύρω από το δέντρο, το οποίο έχει κυρίως αποχρώσεις λευκού, πράσινου και κοκκινου χρώματος, υπάρχουν ήρωες - "Καρυοθράυστες", από το γνωστό παραμύθι, αλλά και τάρανδοι.

Σημεία από το σπίτι του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram ο Γιώργος Καράβας μας έδειξε το σπίτι, που διατηρεί εκείνος και η σύζυγός του και πραγματικά από ένα βίντεο και μόνο ''χαζέψαμε'' με το εσωτερικό της μεζονέτας τους.

Πρόκειται λοιπόν, για μία μονοκατοικία με το βιομηχανικό στοιχείο να επικρατεί στους τοίχους και στα δάπεδα. Η διακόσμηση είναι mininal, η κουζίνα ευρύχωρη με μαύρα ντουλάπια, καθώς την παράσταση κλέβει η γυάλινη σκάλα και φυσικά το πολύ άνετο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιό.