«Την είχα καλέσει κάποιες φορές και...» - Τα "καρφιά" της συζύγου του Αία Μανθόπουλου για την τελευταία του σύντροφο

Ο λόγος που δεν πήραν ποτέ διαζύγιο παρά το χωρισμό και το μνημόσυνο σε ζωντανή σύνδεση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Την είχα καλέσει κάποιες φορές και...» - Τα

40 ημέρες μετά την κηδεία του Αία Μανθόπουλου, πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο από την τελευταία του σύντροφο, την Παρασκευή 1/12 στο κοιμητήριο στην Παιανία. Μάλιστα, έγινε σε ζωντανή σύνδεση, με την Ελισάβετ Σταμοπούλου να μιλάει στις κάμερες.

«Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες όπως και οι προηγούμενες. Ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπήθηκε εξαιρετικά από εμένα, δεν μπορεί να σβήσει έτσι γρήγορα η μνήμη του από την ψυχή μου. Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει είναι μια επίπονη καθημερινότητα», είπε μεταξύ άλλων - δείτε τα λόγια της μπροστά στην κάμερα.

Η σύζυγός του ωστόσο - με την οποία δεν πήρε ποτέ διαζύγιο - δεν καλέστηκε, με την ίδια να μαθαίνει από την τηλεόραση πως τελέστηκε. Μάλιστα, μακριά από τις κάμερες έκανε και η ίδια μαζί με τα παιδιά της μνημόσυνο εις μνήμην του.

Η Στέλλα Τσιάτσιου λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το μνημόσυνο που του έκανε η κ. Σταμοπούλου, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχαν.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Αία Μανθόπουλου

«Εγώ έκανα αυτό που όφειλα να κάνω ως γυναίκα του και τα παιδιά του ως παιδιά του. Έμαθα ότι έγινε για ένα μνημόσυνο σε ζωντανή σύνδεση. Αυτά δεν τα καταλαβαίνω, δεν τα αντιλαμβάνομαι. Ένα άνθρωπος που σέβεται την ψυχή του Αία, αυτό με κάνει να νιώθω αγαλλίαση και άλλο είναι ένα δημόσιο μνημόσυνο. Υπήρχαν διαφωνίες, υπήρχαν πολλές συζητήσεις. Η μόνη που δεν κάναμε ποτέ ήταν το διαζύγιο. ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ», ανέφερε αρχικά αφήνοντας τις αιχμές της.

«Φυσικά και γνώριζα για την σύντροφό του. Δεν μιλάμε από τότε που έφυγε ο Αίας. Την είχα καλέσει κάποιες φορές και αρνήθηκε να μου μιλήσει, από τότε δεν μιλήσαμε ξανά ποτέ», δήλωσε στη συνέχεια μιλώντας στην εκπομπή.