My style rocks: Η Σοφία Χατζηπαντελή τσακώθηκε άσχημα με τον στιλίστα της - Της πήρε το φόρεμα, έφυγε και ξέσπασε σε κλάματα

Την παράτησε στα κρύα του λουτρού λίγο πριν μια επίσημη εμφάνιση σε red carpet

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Η Σοφία Χατζηπαντελή τσακώθηκε άσχημα με τον στιλίστα της - Της πήρε το φόρεμα, έφυγε και ξέσπασε σε κλάματα

Ακόμη ένα άσχημο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Σοφία Χατζηπαντελή σημειώθηκε στο My style rocks, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό Σουσου. Όπως αρχικά είχε αποκαλυφθεί, το μοντέλο έχει άσχημη συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες της, πετώντας μέχρι και πράγματα, κάτι που έχει δημιουργήσει ένα πολύ τοξικό περιβάλλον πίσω από τις κάμερες.

Αυτή την φορά λοιπόν, ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε, όταν οι κάμερες δεν κατέγραφαν, ανάμεσα στην κριτή και τον στιλίστα της, ο οποίος της είχε ετοιμάσει ένα φόρεμα να φορέσει σε μια red carpet εμφάνιση.

Τι έγινε με την Σοφία Χατζηπαντελή και τον στιλίστα της

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η Σοφία Χατζηπαντελή τσακώθηκε άσχημα με τον Γιώργο Τροχόπουλο με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου. Όλα έγιναν χθες 3/12 το βράδυ όπου είχαν γύρισμα.

Μάλιστα, μετά τον τσακωμό και ενώ ο στιλίστας - σχεδιαστής είχε ετοιμάσει για την Σοφία ένα φόρεμα για την εμφάνιση της στο Λονδίνο, δεν της το έδωσε ποτέ. Αντιθέτως, το πήρε και έφυγε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά σε όλους.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή Happy Day αποκαλύφθηκε πως η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκει θέματα για να τσακώνεται ενώ, πετάει προϊόντα μακιγιάζ στους συνεργάτες της.

Η απάντηση της ίδιας στις κατηγορίες που δέχεται

«Αγαπώ τα κορίτσια πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό, δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε» είπε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το ότι πετάει διάφορα προϊόντα στους συνεργάτες της.

«Δεν ήταν να κάνω δεύτερη σεζόν έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω. Είναι πολύ καλή επειρία για εμένα αλλά όταν τελειώνω γυρνάω πίσω στο ξενοδοχείο. Είμαι μόνη μου εδώ, δεν έχω την οικογένεια μου. Είμαι τυχερή που έχω οικογένεια την Κατερίνα, τον Στέλιο, τα κορίτσια αλλά κουράστηκαν λίγο» ξεκαθάρισε για τα δημοσιεύματα που λένε πως ο ΣΚΑΙ δεν την θέλει για την επόμενη σεζόν του My style rocks.

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ