«Είναι...» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε την ταυτότητα της συντρόφου του Γιάννη Στάνκογλου

«Αλλά όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέο ζευγάρι στο χώρο της ελληνικής showbiz, έχει αρχίσει να συζητιέται πριν αυτό αποφασίσει να αποκαλυφθεί. Οι δυο τους μπορεί να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και να μην κάνουν προς το παρόν δημόσιες εμφανίσεις, αλλά οι περισσότεροι έχουν καταλάβει, ότι θα είναι ένα από τα πιο λαμπερά, αφού και οι δύο είναι αρκετά αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

Προς το παρόν, το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι, ότι μιλάμε για τη νέα σύντροφο του αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννη Στάνκογλου, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη νέα δραματική σειρά εποχής "Το Ναυάγιο", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Η αιθέρια ύπαρξη, που έχει στο πλευρό του ο ηθοποιός ανήκει και αυτή στο χώρο της δημοσιότητας.

Μάλιστα, σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την πρωινή εκπομπή "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, αποκάλυψε την ταυτότητα της κυρίας. Αφορμή για αυτό στάθηκε η συζήτηση για το ίδιο θέμα στο "Happy Day" (δείτε εδώ τι ειπώθηκε).

Ποια είναι η νέα κούκλα σύντροφός του Γιάννη Στάνκογλου;

«Είπαν στην εκπομπή, ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Τα είπαν όλα. Είναι στο χώρο της showbiz, άρα τι κρατάνε κρυφό; Εγώ δε θα πω όνομα, μην φοβάστε, αλλά μου άρεσε, που και οι άλλοι που δεν το είπανε. Θα αρχίσουν τώρα να ψάχνουν ποιες είναι ελεύθερες.

Αλλά όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι, αλλά δε θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε στο χωριό μου θέλει η τέτοια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Αν το ξέρουν όλοι και το ζευγάρι για τους δικούς του λόγους, επιθυμεί να μην το πει, δεν το λες καθόλου, λοιπόν.

Επειδή προέκυψε αυτή η σχέση και όλοι την ξέρουμε εδώ και καιρό, για αυτό ακριβώς δημοσιοποιήθηκε και ο χωρισμός. Διότι, όταν έναν άνθρωπο τον ξέρει το σύστημα, οι συνάδελφοί του, οι συνάδελφοι της άλλης της κυρίας, ότι είναι μαζί σου λέει έχει χωρίσει; δεν έχει χωρίσει; Άφησε εντέχνως και καλά έκανε ο Γιάννης, ότι έχει χωρίσει εδώ και 2 - 3 χρόνια. Γιατί ακριβώς, δεν είναι ωραίο, ούτε για τη νέα σύντροφο, ούτε για τα παιδιά», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Σε λίγο αναμένεται "καυτό" αποκλειστικό ρεπορτάζ από το Youweekly.gr