«Είναι πολύ φωτογραφίσημο ζευγάρι» - Σε σχέση με γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης ο Γιάννης Στάνκογλου

Μετά το διαζύγιο από τη γυναίκα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πριν κάποιες εβδομάδες έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Στάνκογλου πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του (δείτε την εδώ), με την είδηση να σκάει σαν "βόμβα", αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο της τηλεόραση που δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος μάλιστα, μίλησε ανοιχτά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κατάληξη.

Σήμερα Δευτέρα 4/12 έγινε ωστόσο γνωστό, πως όχι μόνο έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή αλλά είναι και σε σχέση με ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής showbiz.

Σε σχέση ο Γιάννης Στάνκογλου μετά το διαζύγιό του

Πως είναι ερωτευμένος γνωστοποιήθηκε μέσα από το Happy Day στον ALPHA, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει την αρχή και να μεταφέρει την είδηση, όμως το ρεπορτάζ είχε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Έχει έκθεση», αποκάλυψε η δημοσιογράφος, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει «Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας».

«Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η συνέντευξη που έδωσε

«Με έναν άνθρωπο που έχεις μεγαλώσει μαζί η απόφαση να χωρίσεις είναι δύσκολη αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να εξελιχθεί κάτι, είναι καλύτερο να πενθήσεις όσο χρειαστεί και να συνεχίσεις να τον έχεις στη ζωή σου γιατί έχεις και δύο παιδιά. Δεν τρομοκρατήθηκα. Τα ζευγάρια που χωρίζουν, χωρίζουν σταδιακά. Λες να το ξαναπροσπαθήσω αλλά όταν φτάνεις σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο καλό είναι να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Έχουμε συνεπιμέλεια. Έχουμε δύο παιδιά που έχουν καταλάβει και είναι χαρούμενα και έχουν πάρει και από τους δύο.

Δεν είναι δύσκολο να μείνει κρυφό. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να είμαι στα περιοδικά και στα πρωτοσέλιδα. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που παίρνουν τηλέφωνα “ελάτε, είμαι εδώ”. Το θέλαμε και οι δύο. Ήμουν και στη φάση των Μελισσών με τα περιοδικά και δεν ήθελα τα παιδιά μου να με βλέπουν.

Επειδή είμαι άνθρωπος που μέσα στη σχέση θα ασχοληθώ με το σπίτι, όταν χώρισα δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό. Μόνο ότι γυρνώντας σπίτι δεν σε περιμένει κάποιος. Δεν είναι θέμα αν είμαι έτοιμος να ερωτευτώ, αλλά αν θα σου έρθει. Με φλερτάρουν, κάτι γίνεται!» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου.