Τζούλια Αλεξανδράτου: «Θα έκανα παιδί με γκέι! Δεν ξέρεις ο άλλος πόσο στρέιτ θα σου βγει»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε επικοινωνία που είχε η Τζούλια Αλεξανδράτου με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Q&A, εξομολογήθηκε πως θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί με έναν γκέι φίλο της. Αφορμή στάθηκε το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και της απόκτησης παιδιών.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου

«Θα έκανα παιδί και με γκέι. Έχω πολλούς φίλους γκέι που λατρεύω κ που έχουμε συζητήσει στο παρελθόν το θέμα. Αν δεν μπορούσα να κάνω παιδί, μπορεί κ να υιοθετούσα, είτε κινεζακι, ή μαυράκι, ή οποιοδήποτε παιδάκι που θα είχε ανάγκη. Μην μπερδευόμαστε λοιπόν.

Η απόκτηση ενός παιδιού, δεν έχει σχέση με τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι άνθρωποι σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Το παιδί πάντα θα είναι. Μην μπερδεύουμε τις δουλειές, το παιδί, τις σχέσεις. Δεν ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ το ένα με το άλλο. Εξάλλου, δεν ξέρεις ο άλλος, ποσό στρέιτ θα σου βγει», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της με πολλά πενηντάρικα μπροστά της.

Τζούλια Αλεξανδράτου γκέι άντρες

Τζούλια Αλεξανδράτου Instagram

Τα σχόλια που δέχεται

Ώρες αγωνίες βιώνουν όσοι γνωρίζουν την Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς δεν είναι όπως παλιά. Μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media ξάφνιασε δυσάρεστα τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φορώντας ένα πράσινο φόρεμα ανακοίνωσε την επιστροφή της στο λαμπερό χώρο της showbiz με μια νέα τηλεοπτική εκπομπή και μια ολοκαίνουργια σειρά καλλυντικών με το όνομά της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι, όμως, έσπευσαν να την αφυπνίσουν. «Πολύ αδυνάτισες. Φάε», γράφει ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της. «Γιατί αδυνάτισες τόσο πολύ;», τη ρωτά ένας άλλος.

Δείτε την φωτογραφία της εδώ.