«Εγώ ξέρω ότι είναι η Φαίη» - «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ;»: Η αντίδραση της Σκορδά στην αποκάλυψη της σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου

«Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα Σαββατοκύριακα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εγώ ξέρω ότι είναι η Φαίη» - «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ;»: Η αντίδραση της Σκορδά στην αποκάλυψη της σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου

Χαμός έχει γίνει με την αποκάλυψη της Τίνας Μεσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου . Τη Δευτέρα 4/12 έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός είναι σε σχέση με ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής showbiz, ωστόσο δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής ποιο είναι αλλά και πόσο καιρό είναι μαζί.

«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz. Έχει έκθεση», αποκάλυψε η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή της φέρνοντας αναστάτωση στην ελληνική showbiz. (δείτε εδώ).

Η αντίδραση της Σκορδά στην αποκάλυψη της σχέσης του Γιάννη Στάνκογλου

Το ίδιο πρωί, στην εκπομπή Fay's Time, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίασαν την αποκάλυψη της δημοσιογράφου. Μάλιστα συνεργάτες της παρουσιάστριας ανέφεραν ότι είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το πρόσωπο με το οποίο διατηρεί σχέση ο ηθοποιός, σύμφωνα και με την περιγραφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Αν τα βάλει κάτω υπάρχουν 100... Όταν είσαι διακριτικός και έχεις ένα ρεπορτάζ προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς. Πρέπει να δώσεις δύο στοιχεία. Και είναι μια εκπομπή που δεν πέφτει έξω» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Αν δεν ήθελες να το πω Φαίη μου ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα Σαββατοκύριακα» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλοντας να "πειράξει" την παρουσιάστρια.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ; Περνάτε ωραία... Εγώ πάντως δεν είμαι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου»

Δείτε εδώ το βίντεο: