«Έχω μάθει στη ζωή μου να μην πανηγυρίζω στα πολύ υψηλά νούμερα...» - Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή την τηλεθέαση του Happy Day

Τι αποκάλυψε για τις προτάσεις που δέχτηκε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω μάθει στη ζωή μου να μην πανηγυρίζω στα πολύ υψηλά νούμερα...» - Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή την τηλεθέαση του Happy Day

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου, παραχώησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι οποίες προβλήθηκαν το πρψί της Δευτέρας 4/12. Η παρουσιάστρια σχολίασε την φετινή τηλεοπτική χρονιά ενώ μίλησε και για τα νούμερα της εκπομπή που πραουσιάζει Happy Day. Μάλιτσα, αποκάλυψε τους λόγους που παρέμεινε στον Alpha, παρά το γεγονός ότι δέχτηκε πρτάσεις και από άλλους σταθμούς.

Η εμπομπή Happy Day αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες πρωινές εκπομπές τη φετινή χρονιά με τα νούμερα να είναι αρκετά υψηλά (δείτε εδώ). Σήμερα, μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου και τη νέα σύντροφο του (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα νούμερα τηλεθέασης του Happy Day

«Είναι δυναμική, ανταγωνιστική αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα για κανέναν» ανέφερε σχετικά με την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες για αυτό που έχουμε καταφέρει και ευχαριστούμε τον κόσμο γι΄αυτό. Αυτή η εκπομπή είναι στον αέρα 10 χρόνια και έχει περάσει από διαφορετικές διακυμάνσεις. Η αλήθεια είναι ότι όταν ανεβαίνει ο πήχης αγχώνεσαι ώστε αυτό να συνεχίσει να είναι έτσι. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην πανηγυρίζω στα πολύ υψηλά νούμερα ούτε να αγχώνομαι σε μία διακύμανση προς τα κάτω» ανέφερε.

«Για να είμαι τόσα χρόνια στον Alpha σημαίνει πως αγαπαώ αυτό που κάνω. Όποτε κλήθηκα να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις η απόφασή μου ήταν να μείνω» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ξεκαρδιστική φάρσα λίγο πριν την εκπομπή

Μια επική φάρσα έκαναν ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Λευτέρης Μητσόπουλος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην αρχισυντάκτρια του Happy Day, Μαίρη Παλιαλέξη, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, σκορπώντας άπειρο γέλιο.

Οι δύο άνδρες, "πετάχτηκαν" μέσα από μία κούτα την ώρα που η παρουσιάστρια και η αρχισυντακτρια περνούσαν απο δίπλα, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό. Το βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια η Μαίρη Παλιαλέξη, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να το κοινοποιεί και στον δικό της προφίλ.

«Η φάρσα που μας έκαναν ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Λευτέρης Μητσόπουλος χρήζει ψυχανάλυσης. Η Σταμαρίνα Τσιμτσιλή αμύνθηκε σηκώνοντας το πόδι και εγώ πετώντας το μαλλί» έγραφε κείμενο στο InstStory.

Δείτε εδώ το βίντεο: