«Πέθανε ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο...» - Η αποκάλυψη της Νικολέτας Βλαβιανού για το θάνατο που τη συγκλόνισε

«Η κόρη μου το είδε με τα μάτια της να συμβαίνει μπροστά της...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Νικολέττα Βλαβιανού, είναι μία καλλιτέχνιδα, η οποία έχει βιώσει πολύ δύσκολες στιγμές τόσο στην επαγγελματική της ζωή (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη), όσο και στην προσωπική της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο). Πρόσφατα, επίσης παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν", και το δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, για την απώλεια, που της κόστισε, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η εξομολόγηση της Νικολέτας Βλαβιανού για το θάνατο που τη συγκλόνισε

Το κεφάλαιο έρωτας για εσάς είναι κάτι που έχει κλείσει;

Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι και ανοιχτό. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτόν το καιρό. Αν βέβαια έρθει κάτι ουρανοκατέβατο, καλώς να έρθει. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, είναι να εργάζομαι και να κάνω ταξίδια.

μαργαρίτα πολυκατοικία ηθοποιός

Υπήρξε κάποια απώλεια στη ζωή σας, πέρα από του πατέρα σας, που σας σημάδεψε;

Ναι, ο θάνατος της μητέρας μου, που ήταν ξαφνικός και αναπάντεχος. Έλειπα σε περιοδεία τότε και πέθανε ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο. Ήταν μαζί με την κόρη μου, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η κόρη μου το είδε με τα μάτια της να συμβαίνει μπροστά της και ήταν οχτώ χρονών. Τραγωδία για μένα τότε. Ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Δεν μπορείς να αλλάξεις το γεγονός δυστυχώς.

Οι δηλώσεις της Νικολέτας Βλαβιανού για την ηλικία της και τη δικαστική διαμάχη

Η Νικολέτα Βλαβιανού παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας, πριν από λίγο καιρό, και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός για την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής στάθηκε σε ένα σημείο, που την έχει ενοχλήσει. Αυτό λοιπόν, αφορά στην ηλικία της, σχετικά με το λήμμα που υπάρχει στην wikipedia, καθώς αναγράφεται πολύ μεγαλύτερη ηλικία από αυτή, που στην πραγματικότητα έχει. Επιπλέον, όπως τόνισε δεν εμπεριέχεται το πλήρες βιογραφικό της με αποτέλεσμα να θέλει να κινηθεί νομικά

«Πάω να συζητήσω για μια δουλειά και συναντώ έναν κύριο ο οποίος ήταν περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, φαινόταν. Κάποια στιγμή μου λέει για ένα γεγονός που το είχε ζήσει η μάνα μου και τον ρωτάω κάποια στιγμή γιατί μου μιλάει σαν να είμαι μεγαλύτερη; Και μου απαντάει “μα στο wikipedia λέει άλλα”. “Άσε το wikipedia ρε άνθρωπε” του είπα. Αλλά επειδή έχω μάθει ότι συνάδελφός μου επενέβη με δικηγόρο, θα το κάνω κι εγώ. Όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά επειδή έχει και ένα ελλιπέστατο βιογραφικό», είπε η Νικολέτα Βλαβιανού στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.