Η εξομολόγηση της Νικολέττας Βλαβιανού για τον πρώην άνδρα της - «Έπρεπε να μείνω στη Νορβηγία και ...»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η εξομολόγηση της Νικολέττας Βλαβιανού για τον πρώην άνδρα της - «Έπρεπε να μείνω στη Νορβηγία και ...»

Η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού, το μεσημέρι της Τρίτης 31/5, έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η γνωστή καλλιτέχνιδα, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς με τις δηλώσεις της, μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, την απώλεια του πατέρα της και εξήγησε γιατί δεν θέλει να τη λένε γιαγιά.

Η αποκαλυπτικές δηλώσεις της Νικολέττας Βλαβιανού

«Παλαιότερα υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες και λιγότεροι άνθρωποι. Τώρα δουλεύουν πιο πολύ η εικόνα και τα likes. Όταν έκανε η κόρη μου τα πρώτα βήματα στην υποκριτική είχα πολύ άγχος. Αγαπώ πολύ τον εγγονό μου.

Επειδή είμαι γιαγιά με θεωρούν πολύ μεγάλη, αλλά δεν είμαι. Έχασα πολύ μικρή τον πατέρα μου. Στο σχολείο έχω υποστεί bullying γιατί τα παιδιά με φώναζαν το “ορφανό”», είπε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.

«Ο πρώην σύζυγός μου είναι Νορβηγός. Έπρεπε να μείνω στη Νορβηγία και χωρίσαμε γιατί είχα καριέρα στην Ελλάδα. Πιστεύω στον έρωτα, αλλά δεν μου έχει τύχει να μετατραπεί σε αγάπη».

«Είναι καλή παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά»

Το πρωί της Τρίτης 26/4 στην εκπομπή του «Breakfast@star» μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού και έκανε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε δηλώσεις και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε για τις καλές, τις "χρυσές" εποχές της τηλεόρασης, και τα χρήματα που δεν κατάφερε να πάρει.

«Η τηλεόραση είναι μια ωραία παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά. Όταν δεν έχει όμως, λίγο παράξενη. Στην αρχή πήγαμε πάρα πολύ καλά, μετά δεν δούλεψα για αρκετά χρόνια γιατί ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, επί Κούρκουλου δηλαδή. Τότε ήταν οι καλές εποχές της τηλεόρασης, τα καλά τα λεφτά. Όχι, αυτά δεν τα έβγαλα. Βέβαια, όποτε δουλεύω στην τηλεόραση, πάντα το έχω για εξτρά», είπε αρχικά...

«Δεν είχα ποτέ έπαρση, το είχα πάρει από την αρχή ότι είναι μέρος της εργασίας. Δεν είναι κάτι σπέσιαλ το να σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω στο διπλωματικό σώμα ή να είμαι δικηγόρος» ανέφερε κλείνοντας η ηθοποιός.