Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Συνάντηση με τον πνευματικό τους στην Κρήτη - Έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλίτσα της εγκυμονούσας

Οι τρυφερές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Δήμητρα Βαμβακούση
Instagram - Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι ένα ζευγάρι, που έχει πολλά κοινά να τον ενώνουν με τη θρησκεία και την αγάπη τους για τον θεό και την πίστη να είναι ένα από αυτά, που τους έφεραν μάλιστα και πιο κοντά.

Είναι γνωστό επίσης, πως ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση είχαν τον ίδιο πνευματικό πριν γνωριστούν και προχωρήσουν σε σχέση. Ο λόγος για τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος ζει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά (δείτε εδώ τι απαγόρευσε ο γιατρός στην εγκυμονούσα).

Την Κυριακή 3/12 μάλιστα το ζευγάρι ταξίδεψε στα Χανιά για να δουν τον πνευματικό τους και να πάρουν την ευλογία του. Μέσα από αναρτήσεις του Ντάνου και της Δήμητρας στο instagram βλέπουμε να φωτογραφίζονται με τον πατέρα λίγο πριν φέρουν στο κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση στην Κρήτη

«Ένα ταξίδι στα Χανιά για να δούμε τον πνευματικό μας πατέρα.
Δημήτριο Λουπασάκη», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.


Αγγελόπουλος - Βαμβακούση - Κρήτη - Πνευματικός

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Βαμβακούση για το όνομα του παιδιού της

«Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι και οι φίλες μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου, πάντα είναι. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε», σχολίασε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που πέρασαν με τον σύζυγό της.

«Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές», ανέφερε για το όνομα του παιδιού τους, το οποίος όμως εμείς γνωρίζουμε - δείτε εδώ.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγαπημένος της, απάντησε στην εκπομπή I love ΣουΚού: «Ο Γιώργος έχει διαφοροποιηθεί πλέον από το Survivor και είναι μια προσωπικότητα από μόνος του».