«Η προσωπική μου ζωή...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του Μιχάλη Ρακιντζή

«Θα υπάρξει ένα τέλος για τις live εμφανίσεις μου...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι περισσότεροι θυμόμαστε, το γνωστό και άκρως επιτυχημένο τραγουδιστή και μουσικό, Μιχάλη Ρακιντζή, από το διαγωνισμό τραγουδιού της "Eurovision", με το πολύ ανεβαστικό και ανατρεπτικό κομμάτι του "S. A. G. A. P. A. O." του 2002. Τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις.

Ωστόσο, δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρει τη δημόσια σφαίρα και να ακούγεται το όνομά του, χωρίς ο ίδιος να βγει και να κάνει κάποια δήλωση πάνω σε αυτά (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Σοφία Αρβανίτη για τη σχέση τους). Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, έκανε μία εξαίρεση και μίλησε στην εκπομπή "Ελένη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επαγγελματική του πορεία, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Η αποκαλυπτική συνέντευκη του Μιχάλη Ρακιντζή

«Ως παιδιά παίζαμε έξω και κάναμε εύκολα παρέες, τότε ήταν άλλες εποχές. Από πιτσιρικάς το τραγούδι ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Οι γονείς μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί στην καριέρα μου. Στο ξεκίνημά μου έλεγαν να ασχοληθώ με ό,τι θέλω, αρκεί να σπουδάσω. Η δισκογραφική μου εταιρεία με στήριζε πάντα, σε ό,τι βλακεία και αν έκανα ή σε ό,τι concept εκτός πραγματικότητας.

Από την εποχή των επιτυχιών δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες συναυλίες στα γήπεδα, η πολύ θερμή ανταπόκριση του κόσμου. Κάποια στιγμή θα υπάρξει ένα τέλος για τις live εμφανίσεις μου, αλλά θα υπάρχει η αγάπη μου για τη μουσική και αυτό είναι το σημαντικό.

Θέλω να μιλάω στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές για τη δουλειά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής ο γνωστός κι αγαπημένος καλλιτέχνης της εναλλακτικής μουσικής σκηνής.