Σε πελάγη ευτυχίας ο Απόστολος Ρουβάς - Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του

Τον κρατούσε η μητέρα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ο Απόστολους Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή πριν από λίγο καιρό απέκτησαν το πρώτο τους παιδί με τον γνωστό σεφ να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η οικογένεια του μεγάλωσε, αποκτώντας πλέον και τον τίτλο του πατέρα.

Μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε η σύντροφος του την Δευτέρα 4/12 στο instagram μας έδειξε το χεράκι του γιου τους, με την ίδια να του το κρατάει μέσα από ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο).

Η ανάρτηση της συντρόφου του Απόστολου Ρουβά με τον γιο τους

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Ρουβάς έκανε repost το εν λόγω story στον δικό του λογαριασμό στο instagram, με τον σεφ να έχει περιοριστεί γενικότερα στο κομμάτι των δημοσιεύσεων σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή.

Απόστολος Ρουβάς - Γιος

Τι δήλωνε ο Ρουβάς για τη δημιουργία οικογένειας

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» το πρωινό της Δευτέρας 13/6 και παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της. Ο σεφ και πρώην παίκτης του survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, στη διαβίωση τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να κάνει σύντομα οικογένεια.

Σε προηγούμενη φάση ο Ρουβάς μίλησε για την επιβίωσή του στον Άγιο Δομίνικο, την πάλη με τα όριά του, τη στήριξη από την οικογένειά του, αλλά και τα διατροφικά προβλήματα που αντιμετώπισε για μια περίοδο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Ο σεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό του που τον στήριξε και στην απόφασή του να πάει στο survivor, απρ' ότι είναι μόνο ένα χρόνο μαζί και δεν γνώριζαν πότε θα επιστρέψει από τη ζούγκλα του παιχνιδιού. Παραδέχτηκε πως δεν της μαγειρεύει πάντα, ωστόσο στο ψυγείο του θα βρει κανείς πολύ τυρί, αυγά, φρούτα και λαχανικα.

Τέλος για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια μαζί της είπε:

«Θα το ήθελα, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό».