«Είμαι πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!» - Η σκληρή απάντηση της Βατίδου στις δηλώσεις του δικηγόρου για τη σύντροφό του

«Τι του χαλάμε;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ!» - Η σκληρή απάντηση της Βατίδου στις δηλώσεις του δικηγόρου για τη σύντροφό του

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 4/12 με το μοντέλο να αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα σε εκείνη και στον Αλέξη Κούγια.

Να θυμίσουμε εδώ, πως τελευταία το πρώην ζευγάρι ήρθε πιο κοντά, καθώς ο δικηγόρος την υπερασπίστηκε νομικά σε μία υπόθεση, που άνοιξε. Πολλοί ήταν τότε, λοιπόν, που ήθελαν να τους δύο να έρχονται πιο κοντά με μία πιθανή επανασύνδεση.

Η Εύη Βατίδου σε δηλώσεις της έκανε χιούμορ με τις ερωτήσεις περί επανασύνδεσης και τα άφηνε όλα ανοιχτά. Από τη μεριά του όμως ο Αλέξης Κούγιας της ζήτησε δημόσια να σεβαστεί τη σχέση, που έχει (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για την πιθανή ''επανασύνδεση'' με τον Αλέξη Κούγια

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Βατίδου απάντησε:

«Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής είναι πολύ σεβαστό και πολύ ξεκάθαρο. Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος επανασύνδεση είναι πάρα πολύ σωστός, γιατί η ορολογία σημαίνει, δύο άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά, το οποίο είναι σωστό. Είμαστε πιο κοντά, γιατί όχι. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο καταλαβαίνω τι θέλει να πει, πάρα πολύ λογικό.

Όσον αφορά τη δική του προσωπική ζωή, δεν θα πάρω θέση, θέλω να είναι καλά, χαρούμενος, ευτυχισμένος και αυτός είναι ο αυτοσκοπός μας. Όσον αφορά τη δική μου τη θέση, ως μητέρα των παιδιών μας - είμαι μαμά των παιδιών, είμαι η πρώην σύζυγός του, πρώην κυρία Κούγια - και αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Για εμένα ο Αλέξης, το έχω πει και στο παρελθόν, είναι οικογένειά μου.

Βεβαίως τον πήρα τηλέφωνο και θα τον ξαναπάρω και είμαι σίγουρη, ότι θα έρθει να μου μιλήσει. Ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας είναι πράγματα, που δεν αλλάζουν. Όταν έχεις παιδιά με έναν άνθρωπο είναι μέλος της οικογένειας. Τώρα τι του χαλάμε, είναι νομίζω της στιγμής, κάτι άλλο νομίζω θέλει να πει, είναι και με τις ώρες του, γιατί τη μία λέει έτσι και την άλλη λέει αλλιώς», είπε η Εύη Βατίδου.

Η πρώτη απάντηση της Βατίδου σε ερώτηση περί επανασύνδεσης

Σε ερώτηση μάλιστα αν το όλο περιστατικό την έχει φέρει ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, απάντησε: «Χάρηκαν τα παιδιά μου. Δεν με γοητεύει, με στηρίζει και με υποστηρίζει. Θεωρώ επανασύνδεση αυτό που έγινε. Τον έχω ζαλίζει στα τηλέφωνα αυτές τις ημέρες», είχε πει πριν από λίγες ημέρες η Βατίδου σε κάμερα του Happy Day.