Είχε γύρει πάνω του και του χαμογελούσε ερωτικά - Η στιγμή που ο φακός ''τσάκωσε'' Πλεύρη & Σιακαβάρα σε τρυφερά τετ - α - τετ

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Οι βραδινές έξοδοι και τα ρομαντικά δείπνα σε εστιατόρια της Αθήνας είναι μία αγαπημένη τους συνήθεια, που συχνά απολαμβάνουν. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε για μία ακόμα φορά από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr στο Ζάππειο και συγκεκριμένα στο Bridal Fashion Week 2023 απολαμβάνοντας από κοντά την επίδειξη Prince Erotokritos.

Η νέα βραδινή έξοδος του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Όπως βλέπουμε, η Τζόρτζια Σιακαβάρα είχε επιλέξει για μία ακόμη φορά διαφορετική απόχρωση περούκας με τις τρυφερές της κινήσεις στον Πλεύρη να μην λείπουν. Τα χάδια, τα χαμόγελα, καθώς και η άνεση της να γέρνει πάνω του ήταν κάτι, που συνέβαινε διακριτικά καθ' όλη τη διάρκεια της επίδειξης (δείτε εδώ με ποιον γνωστό επιχειρηματία είχε σχέση πριν η Σιακαβάρα).

Πλεύρης - Σιακαβάρα

Οι νέες αποκαλύψεις για το γάμο τους

«Θα παντρευτούμε με την Τζόρτζια. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το πότε. Θα φέρουμε και κλαρίνα από την επαρχία, για να είναι παραδοσιακός ο γάμος. Δεν καλώ δημοσιογράφους, οπότε δε θα είστε καλεσμένοι στο γάμο μας», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος για τη σχέση του με τη γοητευτική σύντροφό του.

«Πρέπει κανονικά όσοι είναι ετεροφυλόφιλοι, όπως είμεθα εμείς, να τεθούν εκτός ζωών. Όποιος άνδρας πηγαίνει με γυναίκα να είναι παράνομος. Ο γιος μου, ο Θάνος Πλεύρης, που είναι υπουργός της κυβέρνησης, και το καταδίκασε, δε με ενδιαφέρει, τι λέει. Εγώ είμαι υπέρ των ομοφυλοφίλων και πρέπει να ταχθούν στην κοινωνία. Δηλαδή αν αλλάξει το καθεστώς θα τους βάλουμε στην οδοποιία, αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά 17 καθηγητές πανεπιστημίων. Είναι ο νόμος της φύσης, ο άνδρας πάει με γυναίκα», είπε εμφανώς ειρωνικός για το νέο νομοσχέδιο της Βουλής ο Πλεύρης στο Πρωινό Σουσού.