''Λιώνει'' ο Σωτήρης Κοντιζάς για την κόρη του, Ιζούμι - Δε θα πιστέψετε που τη βρήκε να κοιμάται

Απίθανη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, δύο γιους και μία κόρη με τα παιδιά να έχουν πάρει ιδιαίτερα ονόματα! Ο λόγος για την Αριάνα - Τσιχίρο, τον Κένζι και την Ιζούμι (δείτε εδώ τη σύζυγό του).

Η τελευταία είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας, την οποία πολύ πρόσφατα ο αγαπημένος σεφ απαθανάτισε σε μία πολύ ευχάριστη για εκείνη στιγμή, που δεν είναι άλλη από τον ύπνο.

Μπορεί κανείς να περίμενε να δει την μικρή Ιζούμι να κοιμάται στο κρεβάτι της, ωστόσο εκείνη επέλεξε να κλέψει έναν ύπνο στο μπράτσο του καναπέ, με την επιλογή αυτή να ιντριγκάρει τον Σωτήρη Κοντιζά να την απαθανατίσει.

Η νέα φωτογραφία το Σωτήρη Κοντιζά με την κόρη του

«Είναι το βράδυ μιας δύσκολης ημέρας, θα έπρεπε να κοιμηθώ σαν σκύλος», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς.


Αυτός είναι ο μικρότερος αδερφός του

Ο ίδιος τελευταία αισθάνεται περισσότερο άνετα να μιλάει και για την προσωπική του ζωή και την οικογένεια του, ωστόσο δεν ξέρουμε πολλά για τις δικές του ρίζες, δηλαδή για την οικογένειά του πριν κάνει τη δική του (δείτε εδώ την κόρη του στα γυρίσματα του Masterchef).

Παλιότερα στο podcast του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε μιλήσει για την αρχή της καριέρας του και για την απόφασή του να παρατήσει τη δουλειά του στην τράπεζα, ενώ αναφέρθηκε και στην Δέσποινα, τη γυναίκα της ζωής του την οποία γνώρισε στο "Αλάτσι".

«Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός. Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο».

Μέσα από μία φωτογραφία, που διέρρευσε ωστόσο μέσα από το Breakfast at star είδαμε μία σπάνια, κοινή φωτογραφία του Κοντιζά με τον κατά τρία χρόνια μικρότερο του αδερφό, τον Κοσμά.

Οι δύο τους δεν κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις και από όσο έχει δηλώσει ο Σωτήρης δεν έχουν και πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους: «Ο αδελφός μου δεν ασχολείται με την μαγειρική αλλά ωστόσο φτιάχνει καταπληκτικό σουφλέ σοκολάτας».

Σε κάθε περίπτωση και ο Κοσμάς εκπέμπει τη δική του γοητεία, ωστόσο θα λέγαμε ότι δε μοιάζει με τον αδερφό του, ο οποίος είναι πάντα ξυρισμένος και με τα μαλλιά του κομμένα κοντά.