«Τι συμβαίνει γ@μώ την τρέλα μου; Θέλω να διευκρινίσουμε...» - Άναυδος ο Αντώνης Κανάκης με το νέο βίντεο του Μητσοτάκη στο Tik Tok

Τα επικά σχόλια των Ράδιο Αρβύλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι συμβαίνει γ@μώ την τρέλα μου; Θέλω να διευκρινίσουμε...» - Άναυδος ο Αντώνης Κανάκης με το νέο βίντεο του Μητσοτάκη στο Tik Tok

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως μετά το τελευταίο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok με τον ίδιο να απευθύνεται στους νέους με πολύ ιδιαίτερο look (δείτε εδώ).

Όπως βλέπουμε, ο Πρωθυπουργός θέλοντας να προσελκύσει το νεανικό κοινό χρησιμοποίησε την πλατφόρμα με τον ίδιο να φοράει bucket καπέλο και κάνοντας skateboard με τον Αντώνη Κανάκη να σαστίζει βλέποντας τον.

Τη Δευτέρα 4/12 ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε, πως με το που είδε το βίντεο θεώρησε, πως πρόκειται για κάποιο από τα χιουμοριστικά βίντεο, που φτιάχνει η παραγωγή τους και στη συνέχεια αντιλήφθηκε όλη την αλήθεια.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για το βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Tik Tok

«Παιδιά να κάνουμε λίγο ένα διάλειμμα για αυτό το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok. Είναι εντυπωσιακή η δράση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok μακάρι να ήταν εντυπωσιακή και...Πρέπει να σας ομολογήσω, ότι όταν είδα αυτό το βίντεο ήμουν σίγουρος, ότι έβλεπα κάποιο βίντεο δικό μας του Ράδιο Αρβύλα, το οποίο είπα: «Πώς έγινε αυτό; Πότε φτιάχτηκε; Εγώ γιατί δεν το ξέρω; Τι βίντεο είναι αυτό; Σε τι αναφέρεται;». Και μετά ρωτώντας έμαθα , ότι δεν είναι δικό μας το βίντεο, αλλά το έφτιαξε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Για να το δούμε!

Τι γίνεται; Τι συμβαίνει γαμώ την τρέλα μου; Να ανησυχήσουμε; Δεν ξέρω τι γίνεται, θέλω να διευκρινίσουμε για εσάς, που μόλις το είδατε και δεν το είχατε πάρει χαμπάρι, ότι δεν ήταν δικό μας βίντεο. Ήταν βίντεο, που έφτιαξε ο Πρωθυπουργός και το ανέβασε στο Tik Tok. Oκ ωραίο είναι, αλλά θα μπορούσε να γίνει και πιο κριντζ.

Θα είναι η πρώτη φορά, που θα το πω, αλλά νομίζω, ότι του Μητσοτάκη ήταν καλύτερο από το δικό μας. Μέχρι στιγμής είναι καλύτερο. Για να δούμε το επόμενο...», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Το ξέσπασμα του Κανάκη μετά από δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιας που ήμασταν στις φυσικές καταστροφές, το ξεστόμισε αυτό το πράγμα. Μάγεψε για μια ακόμα φορά, πραγματικά ότι πιο... πως να το χαρακτηρίσει κανείς; Βγήκε και είπε: “σιγά μην ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης για το αν θα υπάρξει προανακριτική επιτροπή για τους θανάτους στα Τέμπη”.

Θέλουμε να τον πληροφορήσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης, αλλά το περιμένει πως και πως. Και αν δεν συμβεί αυτό, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για την ιστορία στα Τέμπη, θα διαπιστώσεις αγαπητέ Άδωνι πόσο πολύ ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη...

Είναι απίστευτο, όμως...Είναι απίστευτο, άσχετα με όλα αυτά... Ξέρετε, τα Τέμπη όλους τους Έλληνες μας έχουν πονέσει πάρα πολύ, αλλά είναι απίστευτο, ότι μπορεί από επίσημα κυβερνητικά χείλη να διατυπώνεται κάτι τέτοιο και όλα καλά. Όλα καλά, ρε παιδιά, εντάξει...», είπε ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα.