Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Σοφία Λεοντίτση - Η ιδιαίτερη ανακοίνωση και το φύλο του μωρού

Με το καλό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σοφία Λεοντίτση το βράδυ της Δευτέρας 4/12 έκανε μία πολύ γλυκιά ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοινώνοντας τα πολύ ευχάριστα νέα, καθώς είναι έγκυος για τρίτη φορά.

Η γνωστή επιχειρηματίας ποζάροντας μαζί με τους δύο της γιούς και τον σύζυγό της, Τόλη Χριστοφοράκη - έδειξαν την κοιλίτσα της - και έτσι μοιράστηκαν, πως η Σοφία βρίσκεται στον 6ο μήνα της κύησης περιμένοντας τον τρίτο γιο.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Σοφία Λεοντίτση μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media μοιραζόταν κατά το καλοκαίρι την προσπάθειά της να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης (δείτε εδώ), ωστόσο φαίνεται, πως είχε στην κοιλίτσα της ένα ακόμη μωράκι!

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Σοφίας Λεοντίτση

«Δηλώνω κυριολεκτικά και μεταφορικά τρισευτυχισμένη και αγορομανα επισήμως!!! Σε τρεις μήνες θα κρατάμε στην αγκαλίτσα μας άλλον έναν αντρακλα και παρ ότι ήθελα όλη μου τη ζωή μια κόρη, δεν τους αλλάζω με τίποτα. Αισθάνομαι μόνο χαρά και ευλογία. Ο θεος ξέρει τι σου δίνει. Όση αγάπη μου στέρησε παίρνοντας τον μπαμπά μου κοντά του, μου χάρισε τέσσερις άντρες για να με αγαπούν και να με προσέχουν για μια ολόκληρη ζωή.
Τολη μου αγάπη μου σε ευχαριστώ!!», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.


Η ανάρτηση της πριν από 4 μήνες για τις αλλαγές στο σώμα της

«Δεν ξέρω πόσους μήνες προσπαθώ και κάθε φορά όλο και πιο εντατικά. Ειδικά τις τελευταίες μέρες έχω στάξει τη πέτσα μου από διατροφή και γυμναστικοί όσο λίγοι. Είμαι μια ζωή πετσί και κόκαλο, τρώω δεν παχαίνω, κιλά δεν ήξερα τι είναι, βλέπω άλλες να έχουν γεννήσει πιο πρόσφατα από εμένα που είναι είτε ίδιες με εμένα μια ζωή σωματικά είτε χειρότερες και σε εμένα ο οργανισμός μου λειτουργεί λες και δεν ξέρω κι εγώ τι ήμουν...

Παλεύω να μην ξανα δω το κωλό 8 μπροστά και στερούμαι τα πάντα όλα. Ζω κυριολεκτικά λες και είμαι στο στρατό.

Δεν ξέρω γιατί κάνω αυτό το στόρι. Ίσως επειδή είναι αλήθεια, είμαι στενοχωρημένη, θέλω να το μοιραστώ γιατί ελπίζω πως θα έρθει η μέρα που όλα αυτά τα στόρι, ίσως αποτελέσουν μία κινητήριο δύναμη για κάποιον άλλον που θα έχει λυγίσει, όπως νιώθω σίγουρα εγώ. Εχθές 80 κιλά και σήμερα ένα κιλό πάνω, με τόσο αγώνα και τόση προσπάθεια. Τώρα πρέπει να σηκωθώ και συνεχίσω με αυτή τη σκ@τ@ ψυχολογία», έγραψε, μεταξύ άλλων η Σοφία Λεοντίτση.

Σοφία Λεοντίτση κιλά εγκυμοσύνης

«Και μην αρχίσετε να μου σπάτε τις μπάλες που δεν έχω και να το παίζετε γιατροί!!! Δεν έχω θυρεοειδή και μην με πρήζετε με μαλα@ιες. Σεβαστείτε μια φορά. Μην μου στέλνετε πάλι χάπια και άλλες επίσης τέτοιες μην πω... και γενικότερα μην στέλνετε ηλιθιότητες. Δεν θα απαντάω καν σε τέτοια βλακομηνύματα», έγραψε.

Σοφία Λεοντίτση κιλά