Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τις φήμες για τη νέα του σχέση - Το ξεκαθάρισμά του

«Οι έρωτες μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια είδηση ''βόμβα'' θα λέγαμε, πως έσκασε τη Δευτέρα 4/12 για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, καθώς μέχρι πρόσφατα το μόνο, που γνωρίζαμε για εκείνον ήταν, πως χώρισε μετά από χρόνια σχέσης με τη μητέρα των παιδιών του.

Ο χώρος της ελληνικής showbiz έχει αρχίσει να ''παραμιλάει'' σχετικά με τη γυναίκα, που έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού - αναφέροντας πως είναι ερωτευμένος και σε σχέση (δείτε εδώ αποκαλύψεις από το Youweekly.gr).

Μετά το σούσουρο για την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, ο ίδιος αποφάσισε να πάρει θέση μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο ηθοποιός λοιπόν, ξεκαθάρισε, πως οι έρωτες της ζωής του είναι ο γιος και η κόρη του, μην αφήνοντας περισσότερα περιθώρια σε όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν.

Η ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τις φήμες για νέα σχέση

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς….#cristmas #family #love #happy», έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου.


Οι νέες δηλώσεις για τον χωρισμό του

«Με την πρώην σύζυγό μου γνωριστήκαμε, αφού μου έκανε μία οντισιόν στην Αθήνα και αφού πήρα το ρόλο ήρθα στην Κύπρο για γυρίσματα και έτσι γνωριστήκαμε και ζήσαμε για 20 χρόνια πολύ έντομα. Τον γάμο τον έκανα για το πάρτι. Παντρευτήκαμε, όταν η Αλίκη ήταν 8 μηνών έγκυος, με πολιτικό γάμο, το κάναμε πιο πολύ για τους φίλους μας.

Είχαμε ζήσει πολλά πράγματα μαζί, ήταν ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός για εμένα και δε θα πάψει ποτέ να είναι. Είναι καταρχάς η μητέρα των παιδιών μου και κατά δεύτερον ένας μεγάλος έρωτας, δεν το συζητάμε. Ήμασταν 20 χρόνια μαζί, με παύσεις αραιά και που, αλλά 20 χρόνια.

Τα συζητούσαμε όλα μαζί, δε γινόταν αλλιώς. Δεν είναι εύκολο το να χωρίζεις και ειδικά από έναν άνθρωπο, που τον αγαπάς και που τον έχεις ερωτευτεί βαθιά, που έχεις ζήσει πολλά πράγματα μαζί, έχεις μεγαλώσει μαζί, σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά από τη στιγμή, που δε μπορεί να εξελιχθεί κάτι, νομίζω είναι καλύτερο το πενθήσεις όσο χρειαστεί να πενθήσεις και απλά να συνεχίσεις να τον έχεις μέσα στη ζωή του, γιατί έτσι και αλλιώς υπάρχουν και δύο παιδιά.

Η Φοίβη και ο Φίλιππος. Τα ζευγάρια, που χωρίζουν νομίζω, ότι γίνεται σταδιακά. Φτάνεις στο σημείο, που λες «Τι να προσπαθήσω; Αφού υπάρχει κάτι άλλο». Νομίζω, ότι αυτό είναι καλό για όλους. Και για το ζευγάρι, που λέμε, αλλά και αν έχεις παιδιά.

Είμαστε συνεπιμέλεια, κανονικά. Μισές ημέρες εγώ, μισές ημέρες η Αλίκη. Ρωτήσαμε και ειδικό, μιλήσαμε και στα παιδιά και νομίζω, ότι έχουμε δύο παιδιά, που έχουν καταλάβει και είναι χαρούμενα. Είμαι υπερήφανος για εκείνα.

Δεν είναι δύσκολο να μην μαθευτεί το διαζύγιο. Εγώ, όπως έχει καταλάβει δεν είμαι ένας άνθρωπος, που θέλω να είμαι και στα ταμπλό, στα πρωτοσέλιδα. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να πάρω ένα τηλέφωνο, αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Όλο το άλλο θες να το περνάς μόνος σου. Πρέπει να έχεις προσωπική ζωή δεν το συζητάμε. Θέλαμε και οι δύο να μην διαρρεύσει το διαζύγιο, για τα παιδιά. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να το ζήσουν με έναν τέτοιο τρόπο, να πηγαίνουν έξω από ένα περίπτερο και να με βλέπουν.

Δεν είμαι σίγουρος, αν είμαι έτοιμος να ερωτευτώ ξανά, είναι αν σου έρθει και αν σου έρθει θα το καταλάβεις με τη μία. Κάτι γίνεται με το φλερτ, που δέχομαι. Αντιδράω αναλόγως με τον άνθρωπο, πως γίνεται, σε τι φάση είμαι εγώ. Δεν έχω θέμα να κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.