Εκτός BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου - Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός BreakfastStar η Ελένη Χατζίδου - Η ανακοίνωση του Ετεοκλή Παύλου

Μια ημέρα μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε σχετικά με τον πυροβολισμό που δέχτηκε που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του, ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισε τους τηλεθεατές μόνος του στο πλατό της εκπομπής BreakfastStar.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου σήμερα Τρίτη 5/12 δεν θα εμφανιστεί στο πλευρό του, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος με το που μπήκε στο πλατό.

Τι συμβαίνει με την Ελένη Χατζίδου

«Καλημέρα! Τι κάνετε; Πως είστε; Κάνουμε λίγο πλακίτσα. Λείπει το άλλο μου μισό, είναι αρρωστούλα η Ελένη μου, το κοριτσάκι μου το όμορφο. Μου λείπε το βλέπετε. Είναι όλα άδεια χωρίς εκείνη», αποκάλυψε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη παρακολουθεί την εκπομπή από το στολισμένο σπίτι τους

Πολλοί Έλληνες celebrities έχουν ήδη αρχίσει και μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικο mood, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου (δείτε εδώ το δέντρο της). Το ίδιο έκαναν και χθες, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Φυσικά, από δίπλα τους δεν έλειπε και η πολύτιμη βοήθεια της κόρης τους, Μελίτας.

Το στολισμό και τη διαδικασία της επιλογής τους να πουν σε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, έκανε γνωστό το αγαπημένο ζευγάρι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μέσω κοινής τους δημοσίευσης, αλλά και μέσα από διάφορα video story. Παράλληλα, μας έδειξαν, τη μικρή Μελίτα να βάζει το αστέρι στο δέντρο.