«Αυτό που ένιωσα εγώ, όταν έγινε το ατύχημα και μετά...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου στην εκπομπή "Breakfast@Star"

«Με άγγιξε πάρα πολύ είναι η καθημερινότητα, που...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Αυτό που ένιωσα εγώ, όταν έγινε το ατύχημα και μετά...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου στην εκπομπή

Η δημοφιλής και αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου, και ο γνωστός personal trainer, Ετεοκλής Παύλου, είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2021, ενώ το 2019 είχαν συνάψει πολιτικό γάμο. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, μαζί με την αγαπημένη τους κόρη Μελίτα, η οποία είναι ο καρπός του έρωτά τους.

Οι δυο τους πλέον συνεργάζονται και επαγγελματικά, αφού συμπαρουσιάζουν την πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star. Έτσι, το ζευγάρι περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί πέρα από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, και το σπίτι τους. Μάλιστα, οι δυο τους μαζί με το παιδάκι τους πρόσφατα στόλισαν την οικία τους με ένα πολύ λαμπερό έλατο (δείτε εδώ το θαυμάσιο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους).

Παράλληλα, επειδή είναι πολύ "ανοιχτοί" άνθρωποι, πολλές φορές στην εκπομπή τους συνηθίζουν να μιλάνε για περιστατικά από τη ζωή τους (δείτε εδώ τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ετεοκλή Παύλου). Έτσι, έκανε και σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, ο παρουσιαστής, αφού προέβη σε μία πολύ αποκαλυπτική εκ βαθέων προσωπική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας, που έχει αντιμετωπίσει μετά από το τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε με τη μηχανή του, το οποίο του άλλαξε τη ζωή, και χρειάστηκε να βάλει προσθετικό μέλος στο κάτω του άκρο (δείτε εδώ τι του έχει συμβεί).

Η προσωπική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου

Ο παρουσιαστής με αφορμή το χιουμοριστικό βίντεο, που δημιούργησε ο γνωστός κωμικός, Διονύσης Ατζαράκης, και η επίσης κωμικός, Κατερίνα Βρανά, για τη χθεσινή ημέρα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, που είναι η αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρίες, μίλησε για τα συναισθήματα, που του προκάλεσε. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής του.

«Με άγγιξε πάρα πολύ. Είναι η καθημερινότητα που την έχω ζήσει από τα 23 μου και μετά. Για 2 με 3 χρόνια ήμουν σε αμαξίδιο και εγώ. Δεν είχα απευθείας το πρόσθετο μέλος. Αυτό που ένιωσα εγώ, όταν έγινε το ατύχημα και μετά, θεωρώ, ότι ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί για να ζουν ανάπηροι μέσα σε αυτόν. Δυστυχώς, πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Ακούγεται άσχημο, αλλά πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να ξαναχτιστούν από το μηδέν. Θέλοντας να συνυπολογίσουν όλοι οι άνθρωποι ότι συνυπάρχουμε όλοι μαζί.

Μπορώ εγώ να πάω για μπάνιο σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας; Δεν μπορώ. Ξέρεις πόσο ζήλευα όταν ήμουν 23, πόσες παρέες πάλευαν να μη μείνω στην απ’ έξω και να ξανά ενταχθώ στην κοινωνία, που μου έλεγαν θα πάμε διακοπές εκεί. Μα δεν μπορώ να κατέβω εγώ σε αυτή την παραλία. Έμενα σπίτι μου αναγκαστικά. Μια απλή και φυσιολογική ζωή θέλω, όπως όλοι. Ποιος σου λέει, ότι θέλω να ζήσω εκθεματικά; Μια φυσιολογική ζωή θέλω», ανέφερε ο αγαπημένος personal trainer για τη ζωή του.