Ξανά σε σχέση η Μαριαγάπη Ξυπολιά μετά το χωρισμό της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το νεαρό μοντέλο, Μαριαγάπη Ξυπολιά, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας "Greece’s Next Top Model", το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, βρισκόταν σε σχέση με το επίσης μοντέλο, Αιμιλιάνο Μάρκου (δείτε εδώ τι είπε εκείνος για το χωρισμό τους σε συνέντευξή του εκείνος). Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο η σχέση τους, αν και κράτησε για δύο ολόκληρα χρόνια, δε φαίνεται να ευδοκίμησε περισσότερο.

Εκείνη, παρόλα αυτά, δείχνει, ότι είναι εκ νέου ερωτευμένη και σε σχέση. Αν και έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα στους προσωπικούς της λογαριασμούς, που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το νέο της αμόρε, δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του αγαπημένου της, ακόμα. Μάλιστα, για τη νέα της σχέση μίλησε στην πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σε δηλώσεις που έκανε, κατά τη διάρκεια βραδινής εμφάνισής της.

Οι δηλώσεις της Μαριάγαπης Ξυπολιά για τη νέα της σχέση

«Επειδή έχει περάσει αρκετός χρόνος, πιστεύω, ότι είμαι πολύ ερωτευμένη με το νέο μου σύντροφο. Δε θα έλεγα, ότι ο έρωτας περνάει με έρωτα. Θεωρώ, ότι ο έρωτας περνάει με έρωτα του εαυτού σου. Πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου, πρέπει να ερωτευτείς τον εαυτό σου», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής το γνωστό μοντέλο.

Οι παλαιότερες δηλώσεις της Μαριάγαπης Ξυπολιά για το χωρισμό της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε στο Happy Day στον Alpha, για τον χωρισμό της που ανακοινώθηκε από στόμα τρίτου με τον Αιμιλιάνο Μάρκου και για την τωρινή κατάσταση, πριν λίγο καιρό.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτήν την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση έπαιξε σίγουρα πολύ ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι. Όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται.

Μια σχέση από απόσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Θέλει θέληση κι από τους δύο. Την είχαμε τη θέληση για πολύ καιρό, αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να κουραζόμαστε κι οι δύο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα. Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγά σιγά διαλύεται αυτό. Θέλουμε διαφορετικά πράγματα κι από τη δουλειά μας κι από τα προσωπικά μας. Οπότε αυτό κάνει clash κι έπαιξε ρόλο και το timing κι η πίεση που φάγαμε από τη δημοσιότητα, όταν βγήκαμε από το GNTM. Ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Δεν είναι κάτι απλό να τον διαγράψεις. Δεν βρίσκω νόημα να διαγράφω φωτογραφίες. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω, όταν το νιώσω», ανέφερε το γνωστό μοντέλο για το τέλος της σχέσης τους.