«Ρε συ, ο κουβάς!» - Ασύλληπτο γέλιο στο πλατό του "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" με την τούμπα παίκτριας

Επική σκηνή στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ρε συ, ο κουβάς!» - Ασύλληπτο γέλιο στο πλατό του

Μετά τις πρώην παίκτριες του My style rocks που πήγαν στην μαγειρική εκπομπή με σκοπό την νίκη, ακόμη δυο κοπέλες που βρέθηκαν στο πλατό του Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, και χάρισαν άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές αλλά και στον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο Μάρκος Σεφερλής "λύθηκε" στα γέλια όταν η κοπέλα μου μαγείρευε πάνω στην "φουρτούνα" της να φτιάξει γρήγορα το φαγητό, αφού της είχαν μείνει μόλις 15 λεπτά, γλίστρησε και ξαφνικά εξαφανίστηκε από το πλάνο.

Η επική τούμπα στο Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Συγκεκριμένα, εκεί που έτρεχε γλίστρησε σε κάτι νερά που είχαν πέσει και έπεσε κάτω, με τον Μάρκο Σεφερλή - αφού είδε ότι είναι καλά - να κάνει χιούμορ τρέχοντας να σηκώσει τον κάδο απορριμμάτων που έπεσε και μπήκε στο πλάνο.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η συμπαίκτρια της με τους αντιπάλους τους δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν από τα γέλια.

Η στιγμή που ο Έκτορας έφτυσε το φαγητό του

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος συμμετέχει στο παιχνίδι ως κριτής, έφτυσε το φαγητό, που έφτιαξε παίκτης.

Σκορδαλιά κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι παίκτες, έτσι ένας από αυτούς αποφάσισε να κάνει το παραδοσιακό πιάτο "Μπακαλιάρο με σκορδαλιά". Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον κριτή- σεφ του παιχνιδιού.

«Κρίμα! Ο μπακαλιάρος είναι πολύ ωραία τηγανισμένος, αλλά έχει όλο το αλάτι της Μεσογείου. Πριν φτάσει στον ουρανίσκο, χτυπάνε όλα στο κόκκινο και σου λένε καλό ταξίδι. Κρίμα! Λένε ότι όποιος κατουράει στη θάλασσα, θα το βρει στο αλάτι. Εδώ μάλλον κατούρησε όλη η Αθήνα. Τόσο αλμυρό είναι», είπε με έντονη την απογοήτευση στο πρόσωπό του.