«Μου έκανε πρόταση γάμου! Βγαίναμε είναι εξαιρετικός» - Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της 5 χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

«Ήθελε να παντρευτούμε και να ζήσουμε στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου έκανε πρόταση γάμου! Βγαίναμε είναι εξαιρετικός» - Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της 5 χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Η Βικτώρια Καρύδα "έσπασε" τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. Απάντησε στο ενδεχόμενο να προχωρήσει μετά το άδικο χαμό του συζύγου της, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα έβγαινε με έναν κύριο, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου.

Η αποκάλυψη της Βικτώριας Καρύδα για τη ζωή της

«Θα ήθελα να κάνω σχέση, αλλά μόνο αν μου βγάζει συναίσθημα ο άλλος, αλλιώς θα μείνω μόνη μου. Δεν έχω χρόνο να κάνω σχέση. Έχω τα παιδιά μου. Ούτε χρόνο για τον εαυτό μου έχω. Με πλησιάζουν πολλοί άντρες, αλλά πρέπει να ερωτευθώ για να κάνω σχέση» ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Και αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Πριν από δύο μήνες ένας άντρας μού έκανε πρόταση γάμου και του είπα “όχι”. Μου είπε ότι με αγαπάει και θέλει να είμαστε μαζί και θα προσέχει εμένα και τα παιδιά μου. Βγαίναμε με τον συγκεκριμένο – είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι πανέξυπνος, αλλά δεν έχω συναίσθημα μαζί του για να προχωρήσω σε γάμο. Δεν εξηγείται αυτό το συναίσθημα. Άλλο να σου αρέσει κάποιος και άλλο να είσαι ερωτευμένη.

Ο έρωτας λύνει πολλά προβλήματα και πάντα βρίσκεις χρόνο όταν είσαι ερωτευμένος και προχωράς μπροστά. Δεν βλέπεις τα κακά γύρω σου και βλέπεις αυτό το ωραίο πράγμα. Όταν του απάντησα “όχι”, μου είπε “να το σκεφτείς”. Μου είπε "Θα παντρευτούμε στο μέρος που σου αρέσει πολύ, στη λίμνη Κόμο". Αυτός ο άνθρωπος είναι από το εξωτερικό και ήθελε να παντρευτούμε και να ζήσουμε στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά μου. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Με έφερε σε δύσκολη θέση, δεν το περίμενα».

Δείτε πως συντηρείται οικονομικά 5 χρόνια μετά τη δολοφονία του άντρα της, Γιάννη Μακρή!

Η εξομολόγηση για τα παιδιά της

«Έχουν ψάξει! Εδώ και 4 χρόνια το γνωρίζουν. Το ανακάλυψαν από το ίντερνετ. Ήταν σοκ για εμένα αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν την αλήθεια. Έτσι και αλλιώς θα μάθαιναν την αλήθεια», είπε από την άλλη σε δηλώσεις της στην κάμερα - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της και η κόρη της.