«Πάντα κερδίζει το χρήμα και όχι η ανθρωπιά» - Χείμαρρος ο Σταύρος Σβήγκος για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

«Δεν νομίζω ποτέ κανείς από αυτούς να σκέφτηκε ότι θα αφήσουν κοντά στα 60 άτομα στον δρόμο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάντα κερδίζει το χρήμα και όχι η ανθρωπιά» - Χείμαρρος ο Σταύρος Σβήγκος για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει το πρόωρο τέλος της σειράς Έρωτας Φυγάς που φέτος προβάλλεται για δεύτερη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει, το γεγονός ότι η παραγωγή είναι ακριβή, έκανε το κανάλι να πάρει αυτή την απόφαση.

Η παραγωγή ωστόσο των "Αργοναυτών" έχει καταβάλλει τα δεδουλευμένα στους ηθοποιούς, παρά το γεγονός πως το κανάλι χρωστάει πολλά χρήματα στην εταιρία. Μάλιστα, η barking well που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής το ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού, αρνήθηκε να αναλάβει την παραγωγή της λόγο του οικονομικού βάρους.

Πολλοί ηθοποιοί έχουν ξεσπάσει δημόσια, όπως η Πέμη Ζούνη (δείτε εδώ), όπως και ο Αντώνης Καρυστινός με μια ανάρτηση στα social media.

Ο Σταύρος Σβήγκος με τη σειρά του, πήρε θέση σχετικά με το πρόωρο τέλος της σειράς, στην οποία έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η δήλωση του Σταύρου Σβήγκου για τον Έρωτα Φυγά

«Δεν παίρνει την ανανέωση που όλοι περιμέναμε και αυτό ξέραμε όταν συνεχίσαμε τη δεύτερη χρονιά. Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο, είμαστε πολλοί άνθρωποι που δουλεύουμε για αυτή τη σειρά. Άλλοι μπορεί να τελείωναν νωρίτερα, άλλοι αργότερα αλλά υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που δουλεύει πίσω από τις κάμερες όπου μαθαίνει ξαφνικά ότι πρέπει να βγει στην αναζήτηση εργασίας. Αυτό είναι το χειρότερο. Ήταν μία επιτυχημένη σειρά σε ένα κανάλι το οποίο ήταν χαμηλά νούμερα, δεν περιμέναμε κάποια τέτοια εξέλιξη. Πάντα κερδίζει το χρήμα δυστυχώς και όχι η ανθρωπιά. Δεν νομίζω ποτέ κανείς από αυτούς να σκέφτηκε ότι θα αφήσουν κοντά στα 60 άτομα στον δρόμο», ανέφερε αρχικά.

«Από το καλοκαίρι υπάρχει αυτή η φημολογία. Τώρα έγινε ξαφνικά, όταν άλλαξε ο διευθυντής προγράμματος ή της ψυχαγωγίας στο ΟΡΕΝ, δεν ξέρω ακριβώς. Μάλλον δεν του άρεσε. Ήταν ξεκάθαρα θέμα του καναλιού και της αλλαγής προσώπων. Η εταιρεία παραγωγής απέναντί μας ήταν πολύ εντάξει, τώρα μεταξύ τους τι έγινε… Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε, μετράει πρώτα το οικονομικό και μετά ο άνθρωπος», συμπλήρωσε.