Ντυμένοι σαν δίδυμοι σε νέα βραδινή εμφάνιση Πανταζάρας και Τουμάση - Όλοι κοιτούσαν τη βέρα στο χέρι του Αργύρη

Λαμπεροί και ταιριαστοί σκόρπιζαν χαμόγελα...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο ηθοποιός, Αργύρης Πανταζάρας, και η επίσης ηθοποιός, Σίσσυ Τουμάση, είναι αδιαμφισβήτητα το νέο πιο αγαπημένο και πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους πλέον, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχουν ενώσει τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία πολύ λαμπερή τελετή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης στις 28 Οκτωβρίου του 2023 (δείτε εδώ φωτογραφίες από το γάμο τους).

Οι νέοι καλλιτέχνες του χώρου της υποκριτικής τραβούν μαζί ο ένας δίπλα στον άλλον την πορεία τους στην επαγγελματική τους ζωή και με τις δουλειές που επιλέγουν σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Εκείνη την παρακολουθούμε στη νέα δραματική σειρά "Το Προξενιό της Ιουλίας", ενώ εκείνον για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην επίσης σειρά εποχής, "Ο Παράδεισος των Κυριών", και οι δύο δουλειές προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Μπορεί το ζευγάρι πλέον να είναι ιδιαίτερα προβεβλημένο, ωστόσο όπως και πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, προσπαθεί να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, πρόσφατα οι δυο τους πραγματοποίησαν δημόσια κοινή εμφάνιση, που ντύθηκαν σαν διδυμάκια και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Δεν ήταν, όμως το πολύ λαμπερό τους ντύσιμο, που έκανε τους παρευρισκόμενους να τους κοιτάνε, αλλά ήταν και η βέρα που είδαμε για πρώτη φορά να φοράει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η νέα δημόσια εμφάνιση του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση και η βέρα στο χέρι του

Το ζευγάρι επέλεξε να ντυθεί στις αποχρώσεις του μπλε ρουαγιάλ. Εκείνη φόρεσε μία μακριά σατέν μπλε τουαλέτα στράπλες, με λευκές γόβες με χιαστί μπαρέτα. Το σύνολό της ολοκλήρωσαν ασημένια κοσμήματα, με ένα πολύ ιδιαίτερο ασημένιο μονόπετρο με μία μπλε σκούρα πέτρα. Από την πλευρά του, εκείνος φόρεσε ένα μπλε ρουαγιάλ σμόκιν με λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μαύρα λουστρινένια παπούτσια, αλλά και την υπέροχη λευκόχρυση βέρα του. Το ζευγάρι μοίραζε πολύ ζεστά και γλυκά χαμόγελα στις κάμερες των φωτογράφων.

πανταζαρας σχεση
πανταζαρας γαμος