Η Σίσσυ Τουμάση επιβεβαίωσε τον μυστικό γάμο της με τον Πανταζάρα - Οι νέες φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη

Απάντησε δημόσια στις ευχές για το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους έζησαν πριν από λίγες ημέρες ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, καθώς ενώθηκαν και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ αναλυτικά πότε και που).

Να τονίσουμε εδώ, πως το μυστήριο έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα και όλα διέρρευσαν μετά το ταξί τους στην Κωνσταντινούπολη, αφού παντρεύτηκαν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Το ζευγάρι και συγκεκριμένα η Σίσσυ Τουμάση εξακολουθεί να ανεβάζει νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της, όπως έκανε και την Πέμπτη (2/11) με ένα post στο instagram. Κάτω από αυτό μάλιστα, ευχές έστειλε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την ηθοποιό να απαντάει.

Οι νέες φωτογραφίες μετά τον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση

«Να ζησετε ευτυχισμενοι !!!!!!», έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την Σίσσυ Τουμάση να απαντάει: «ευχαριστούμε».

Πανταζάρας - Τουμάση - Γάμος

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πανταζάρα για την προσωπική του ζωή

«Στην καθημερινότητά μου μού αρέσει να περνάω χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους. Να συναντιόμαστε και να περπατάμε.» ανέφερε αρχικά.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για το πως διαχειρίζεται τα σχόλια στα social media αλλά και τους fans.

«Δεν διαβάζω τι γράφεται για εμένα στα sites αλλά ενημερώνομαι. Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο»

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, (δείτε φωτογραφίες με τη σύντροφό του) ο ηθοποιός ανέφερε: «Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δε με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει».