«Έχουν υπάρξει περίοδοι που δεν είμαι μόνος! Δεν ήθελα να μαθευτεί» - Ο Γιώργος Λιάγκας "σπάει" πρώτη φορά τη σιωπή του για τις σχέσεις του

«Να τους σεβόμαστε όλους. Να μην σεβόμαστε μόνο τον Στάνκογλου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχουν υπάρξει περίοδοι που δεν είμαι μόνος! Δεν ήθελα να μαθευτεί» - Ο Γιώργος Λιάγκας

Σε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Τρίτη 5/12 στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί με τις φήμες που θέλουν τον Γιάννη Στάνκογλου να είναι σε σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός απάντησε στα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει διαψεύδοντας τα όσα έχουν γραφτεί. Από την άλλη βέβαια, η παρουσιάστρια τηρεί σιγή ιχθύος.

Το ξέσπασμα - αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

«Να σεβόμαστε τους πάντες. Εμένα, από τότε που έχω χωρίσει, αν ήθελα να βγω να πω για μια σχέση μου, θα έβγαινα να την πω εγώ ο ίδιος. Προφανώς 6-7 χρόνια έχουν υπάρξει και περίοδοι που δεν είμαι μόνος μου. Δεν το έχω πει ποτέ. Σχέση όμως που να πω ότι είμαι με κάποια και βγαίνω έξω δεν είχα αυτά τα 7 χρόνια. Γιατί δεν είχα; Για τους δικούς μου λόγους. Ή μπορεί και να είχα και να μην ήθελα να μαθευτεί, γιατί υπάρχουν παιδιά κλπ.

Όταν όμως υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχω σχέση που είναι έγκυος, ότι έχω παντρευτεί κρυφά στην Τήνο, ότι περιμένω τρίτο παιδί... Να τους σεβόμαστε όλους. Να μην σεβόμαστε μόνο τον Στάνκογλου, που πρέπει να τον σεβαστούμε, όλους, κύριοι συνάδελφοι, να τους σεβόμαστε, που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν το οτιδήποτε. Μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας το θέμα.

Ο γάμος της με την Φαίη Σκορδά

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου 2010, στο εκκλησάκι του Island Άγιο Διονύσιο, στις 20:30 με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς.

Ο γαμπρός ήρθε με δέκα λεπτά καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα (στις 20.40), με ασημί τζιπ Mercedes και στη θέση του οδηγού τον Βασίλη Κικίλια. Φορώντας κομψό Ermenegildo Zegna κοστούμι δήλωσε: «Παιδιά, έχω άγχος. Παντρεύομαι. Τετέλεσθαι. Θα... κατέβω τα σκαλιά της εκκλησίας!»

Απέκτησαν δύο γιους, τον Γιάννη (γενν. 2011) και τον Δημήτρη Λιάγκα (γενν. 2014). Τον Νοέμβριο του 2016 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου και εννέα χρόνια σχέσης.

Φαίη Σκορδά γάμος

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας χωρισμός

Φαίη Σκορδά νυφικό