«Είμαι...» - Ο Γιάννης Στάνκογλκου "έσπασε" τη σιωπή του για τη σχέση του με γνωστή παρουσιάστρια

Η πρώτη του αντίδραση στις φήμες που κυκλοφορούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σαν "βόμβα" έσκασε χθες 4/12 η είδηση πως ο Γιάννης Στάνκογλου είναι σε σχέση. Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη έκανε το Happy Day στον ALPHA, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να μεταφέρει το ρεπορτάζ, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή "πετούσε" διάφορα υπονοούμενα σχετικά.

Την είδηση αυτή σχολίασαν οι περισσότερες εκπομπές με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό να λέει ανοιχτά πως όλη η showbiz γνωρίζει πως πρόκειται για πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

«Είπαν στην εκπομπή, ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Τα είπαν όλα. Είναι στο χώρο της showbiz, άρα τι κρατάνε κρυφό; Εγώ δε θα πω όνομα, μην φοβάστε, αλλά μου άρεσε, που και οι άλλοι που δεν το είπανε. Θα αρχίσουν τώρα να ψάχνουν ποιες είναι ελεύθερες», είπε μεταξύ άλλων.

Μετά τα όσα μάλιστα ειπώθηκαν στις εκπομπές, ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έμεινε άπραγος. Έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλο νόημα, μέσα από το σπίτι του με τα δυο του παιδιά - δείτε την εδώ.

Η πρώτη δήλωση του Γιάννη Στάνκογλου για τη σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Γιάννης Στάνκογλκου σχέση

Ο Γιάννης Στάνκογλου ωστόσο, θέλησε να δώσει και την ξεκάθαρη απάντηση του! Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ο οποίος διέψευσε ότι όχι μόνο δεν είναι σε σχέση, αλλά δεν είναι σε σχέση με καμία παρουσιάστρια.

«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Στάνκολου χώρισε πριν από 3,5 χρόνια με την επί 20 χρόνια σύζυγό του - δείτε εδώ την συνέντευξη που είχε δώσει και τι είχε πει.