Η σπάνια έξοδος για την Παναγιώτα Βλαντή: Λαμπερή βραδινή εμφάνιση δίπλα στον χαμογελαστό σύζυγό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε μια πολύ κομψή δημόσια εμφάνιση της βράδυ της Δευτέρας 4/12 με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ο Θάνατος του εμποράκου στο θέατρο Ζίνα.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να μην κάνει πολύ συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, όταν ωστόσο το αποφασίσουν τραβάνε όλα τα βλέμματα, καθώς είναι πάντα χαμογελαστοί, ευγενικοί με την αγάπη τους να μην κρύβεται!

Η έξοδος της Παναγιώτας Βλαντή με τον σύζυγό της

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Παναγιώτα Βλαντή με τον σύζυγό της, καθώς νωρίτερα η ηθοποιός με το εντυπωσιακό look, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με μία ερώτηση να τη φέρνει σε πολύ άβολή θέση, αποχωρώντας (δείτε εδώ).

Παναγιώτα Βλαντή - σύζυγος

Η απόφαση για την κατάψυξη ωαρίων

«Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά, ήθελα να το κάνω πολύ κλειστά και να το μοιραστώ, εγώ, εκείνος και λίγοι δικοί μας άνθρωποι. Δεν είχε πολύ άγχος, ενώ μου άρεσε η συμβίωση δεν είχα στο μυαλό μου το πότε θα παντρευτώ. Μάλλον για να το αποφάσισα θα σήμαινε ότι αυτός ο άνθρωπος θα είχε κάτι που με έκανε να το θέλω και εγώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή για το γάμο και το σύζυγό της.

«Καταρχάς θέλω να πω στις νέες κοπέλες να μην έχουν άγχος, να κάνουν το παιδί τους όποτε νιώσουν έτοιμες, γίνεται η κατάψυξη ωαρίων πια, έχω κάνει και εγώ. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ και το έχω θαυμάσει! Το έχουμε σκεφτεί και εμείς αυτό», κατέληξε η Παναγιώτα Βλαντή στο Πάμε Δανάη.