«Δε θα ήθελα να μιλήσω, για...» - Η άβολη ερώτηση προς την Παναγιώτα Βλαντή για το Γιώργο Κιμούλη, που την έκανε να αποχωρήσει από τις κάμερες

«Είναι κάτι που...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δε θα ήθελα να μιλήσω, για...» - Η άβολη ερώτηση προς την Παναγιώτα Βλαντή για το Γιώργο Κιμούλη, που την έκανε να αποχωρήσει από τις κάμερες

Τον τελευταίο καιρό, παρακολουθούμε νέες εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για κακοποιητική συμπεριφορά στο χώρο του θεάτρου (δείτε εδώ μία από τις κατηγορίες). Η πλευρά του σκηνοθέτη έχει αποφασίσει να κοιμηθεί νομικά κατά της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού, καθώς η πρώτη είναι εκείνη που είχε κάνει την καταγγελία και "άνοιξε" το δρόμο για να ξεσπάσει το κίνημα Metoo στον καλλιτεχνικό χώρο στην Ελλάδα, ενώ η δεύτερη την υποστήριξε και επιβεβαίωσε τη μαρτυρία της.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτές οι δύο, που μίλησαν "ανοιχτά" για τη συμπεριφορά του αυτή, ωστόσο εκείνος θέλησε να πάει δικαστικώς εκείνες (δείτε εδώ αναλυτικά τι έχει συμβεί). Πρόσφατα, η Παναγιώτα Βλαντή πραγματοποίησε βραδινή δημόσια έξοδο, κατά την οποία έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Ανάμεσα σε αυτά, που τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, ήταν και για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού και σκηνοθέτη, κάτι που την έκανε να αισθανθεί άβολα.

Οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Η άβολη ερώτηση στην Παναγιώτα Βλαντή για το Γιώργο Κιμούλη

«Η σχέση μου με τους γονείς μου, όταν ήμουν πιο μικρή ήταν σχέσεις αγάπης και συγκρούσεων. Η μεγαλύτερή μας σύγκρουση ήταν επειδή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήταν η βασική μας σύγκρουση. Όταν με είδαν οι γονείς μου πρώτη φορά επί σκηνής, δεν μπορούσαν, όμως να μιλήσουν, λόγω της συγκίνησης. Είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ.

Δε θα ήθελα να μιλήσω για το θέμα του κύριου Κιμούλη και για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Σας ευχαριστώ πολύ!», ανέφερε στις κάμερες των εκπομπών η αγαπημένη και γνωστή ηθοποιός.

Οι παλαιότερες δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Ντονατέλλα Αδάμου, παραχώρησε η Παναγιώτη Βλαντή. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα Metoo λέγοντας πως ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχάσει. Μάλιστα, δήλωσε λάθος που ο κόσμος στηρίζει τον Γιώργο Κιμούλη κατά την επιστροφή του στο θέατρο.

Σε ό,τι αφορά το κίνημα Me Too, έχεις πει ότι δεν θα ήθελες ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!